23.06.2022
Zodia care iti va frange inima in aceasta vara

Atunci cand suntem intr-o relatie amoroasa, fie ca vorbim despre o iubire de-o vara, nu ne gandim ca partenerul ne-ar putea frange inima. Insa, atunci cand analizezi mai bine situatia, iti dai seama ca de fapt voi nici macar nu sunteti compatibili. 

Adevarul este ca nu poti gasi partenerul perfect deoarece el nu exista, ci mai degraba il poti gasi pe cel potrivit pentru tine si cu care impartasesti aceleasi idealuri. Insa, daca te intrebai care este semnul zodiacal alaturi de care nu ar trebui sa ai o relatie in aceasta vara, citeste in continuare si afla care este cel cu care nu te potrivesti in nicio privinta:

Berbec – Rac

Berbecii vor fi dezamagiti de Raci deoarece nu se potrivesc. Berbecii nu isi arata emotiile fata de persoana iubita, in timp ce Racii sunt extrem de sinceri si nu le este teama sa isi dezvaluie latura vulnerabila. Racii nu sunt cunoscuti drept cei care iti vor frange inima, insa daca vad ca relatia nu functioneaza, nu vor ezita sa faca asta.

Taur – Fecioara

Ai putea crede ca aceste doua zodii au o multime de lucruri in comun, insa nu este chiar asa. Taurii vor sa aiba parte de liniste si nu sunt obisnuiti sa urmeze reguli, iar Fecioarele sunt extrem de organizate si distante, iar asta ii determina pe Tauri sa creada ca nu vor sa se implice intr-o relatie. In plus, Taurii vor lua destul de personal aceasta respingere din partea Fecioarelor.

Cele 4 zodii cu care vei avea cea mai intensa chimie

Gemeni – Leu

Gemenii si Leii isi urmaresc mereu interesul si nu se gandesc atat de des si la ceilalti. Isi doresc sa aiba parte de atentie, fiind si motivul pentru care Gemenii se vor lasa cuceriti de Lei. Insa, cu timpul, aceste zodii isi vor da seama ca nu isi pot oferi validarea si nevoia de atentie de care au nevoie.

Rac – Varsator

Racii sunt cunoscuti pentru latura lor emotionala si sensibila, iar Varsatorilor le este destul de greu sa se apropie de cineva. Relatia lor va fi destul de complicata deoarece nu sunt dispusi sa faca anumite compromisuri si au o personalitate destul de puternica. 

Leu – Scorpion

Leii adora sa fie sufletul petrecerii si, oriunde merg, reusesc sa se distreze si sa se imprieteneasca usor cu oricine. Insa, Scorpionii vor sa aiba parte de liniste si sa nu fie atat de mult observati de cei din jur. Atitudinea Leilor ii vor face pe Scorpioni sa fie mereu gelosi si suspiciosi ca ar putea sa fie inselati.

Fecioara – Sagetator

Aceste doua semne zodiacale nu se potrivesc deloc. Fecioarele sunt perfectioniste, iar Sagetatorii se lasa mai mult ghidati de intuitie. In timp ce Sagetatorii vor sa aiba parte de aventura, Fecioarele au un stil de viata mult mai linistit.

Balanta – Gemeni

Balantele se pot simti confuze din cauza felului de a fi al Gemenilor deoarece mereu sunt imprevizibili. Cu greu isi vor da seama care sunt de fapt sentimentele reale pe care Gemenii le au, iar lipsa comunicarii va avea efecte negative in relatia lor. 

Extremele chiar se atrag? Afla ce spun zodiile despre asta

Scorpion – Leu

Scorpionii sunt pasionali si implicati intr-o relatie amoroasa. Ei pot deveni gelosi foarte usor, iar felul deschis al Leilor nu face decat sa alimenteze gelozia Scorpionilor. Isi doresc sa detina controlul intr-o relatie, iar Leii vor sa fie mult mai liberi.

Sagetator – Capricorn

Sagetatorii sunt cunoscuti pentru faptul ca nu urmeaza reguli, iar Capricornii sunt total opusul din acest punct de vedere. Sagetatorii au simtul umorului dezvoltat si uneori pot parea imaturi, in vreme ce Capricornii sunt mult mai seriosi si nu par sa tolereze un partener care nu este implicat in relatie.

Capricorn – Pesti

Capricornii sunt foarte ambitiosi si stiu foarte bine ceea ce isi doresc de la viata. In aceasta privinta, Pestii sunt mult mai visatori si traiesc in propria lor realitate. Capricornii nu isi arata asa des sentimentele si afectiunea si asta ii va indeparta pe Pesti si mai mult.

Varsator – Rac

Intr-o relatie, Varsatorii au nevoie de spatiu, iar Racii vor sa petreaca foarte mult timp cu partenerul. In acelasi timp, Racii vor sa primeasca in mod constant dovezi de iubire din partea partenerului si Varsatorii vorbesc rar despre emotiile lor.

Cum sa-l faci sa-si uite fosta iubita, in functie de zodia lui: „Fa-l sa se simta in siguranta si va fi al tau!”

Pesti – Fecioara

Uneori, Fecioarele pot fi extrem de analitice, fiind atat apreciate, cat si criticate de cei din jur pentru asta. Pestii vor sa aiba parte de romantism in relatie si sunt dispusi sa faca orice pentru asta, insa Fecioarele sunt mult mai distante si retinute.

Articole din aceeasi categorie