18.09.2023
Kristin Davis - vizita in Republica Moldova! Ce face renumita actrita in tara noastra - FOTO

Zilele trecute, presedintele tarii, Maia Sandu, s-a intalnit cu Kristin Davis, Ambasadoare a Bunavointei a Inaltului Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite, aflata la Chisinau. 

 „Am vorbit si despre cum tara noastra este afectata de consecintele razboiului Rusiei contra Ucrainei, despre cum am facut fata crizei umanitare de la inceputul invaziei, despre masurile de ajutorare si de protectie a refugiatilor intreprinse de Guvernul de la Chisinau si, mai ales, despre cetatenii, care au ajutat si continua sa ii ajute cu inima deschisa pe refugiatii ucraineni”, a declarat sefa statului.

Impreuna cu Kristin Davis, sefa statului a fost la Centrul Comunitar „151”, unde femeile din Ucraina le-au povestit despre dramele traite in tara lor natala.

Marc Anthony a implinit 55 de ani. Imagini de colectie cu celebrul cantaret - FOTO/VIDEO

„Ne-au vorbit si despre viata lor din Moldova si despre cat de tare vor sa revina acasa, la Odesa, Mykolayiv, sau Herson. Le-am spus ca sunt persoane deosebit de puternice, ca rezistenta si curajul poporului ucrainean ne inspira, si ca avem pacea in Moldova si datorita lor”, a adaugat sefa statului.

Nicolle Trifan a recunoscut! Iata ce operatii estetice si-a facut antrenoarea de fitness: „Noi decidem in ce corp sa traim” - VIDEO

Pe langa faptul ca este Ambasadoare a Bunavointei a Inaltului Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite, Kristin Landen Davis este o actrita si producatoare americana. A devenit cunoscuta pentru rolul lui Charlotte York Goldenblatt in serialul de comedie romantica HBO, „Totul despre sex”.

Articole din aceeasi categorie