18.09.2023
Nicolle Trifan a recunoscut! Iata ce operatii estetice si-a facut antrenoarea de fitness: „Noi decidem in ce corp sa traim” - VIDEO

In cea mai noua editie a emisiunii iSanatate a fost invitata antrenoarea de fitness, Nicolle Trifan. Despre ce a povestit aceasta in cadrul emisiunii, afla dintr-un live marca O Seara Perfecta.

„Noi am vorbit tare mult despre sanatate, miscare, alimentatie, dar vreau sa vorbim un pic si despre frumusete. Vreau sa imi spui ce schimbari ai facut tu pentru a te simti bine in pielea ta. Aici nu vorbesc despre schimbari de genul culoarea parului. Ce ai mai facut in plus?”, mentionat Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii iSanatate.

Fiind de fire o persoana deschisa, Nicolle a recunoscut ce lucruri a schimbat in ceea ce priveste fizicul ei. „Mereu am fost persoana care daca simte ca ceva s-ar putea de imbunatatit, am facut acest lucru. Eu mi-am marit buzele cu acid hialuronic, am vrut sa le ofer putin volum. Mi-am injectat si botox, o fac o data la 6-8 luni pentru ca vreau sa previn ridurile premature, rudurile care apar din cauza mimicii”, a spus Trifan.

Beznos Studio – speakeri la primul campionat de micropigmentare din tara! Cum a fost evenimentul: „Chiar sunt multe lucruri de invatat de la alti mesteri” - VIDEO

Totodata, aceasta a povetit si despre operatiile plastice la care a apelat: „Mi-am facut rinoplastie si implanturi mamare”.

Intrebata de ce a decis sa-si faca rinoplastie, antrenoarea a raspuns: „N-as spune ca aveam o problema neaparat. Aveam un nas destul de ok, dar eu mi l-am dorit mai de papusa, mai finut”.

„Nu este pana la urma o tragedie sa facem anumite schimbari care ne vor imbunatati calitatea vietii si felul in care ne percepem pe noi. Noi decidem in ce corp sa traim. Este alegea fiecaruia”, a povestit Nicolle Trifan.

Circ total! Cum si-au facut aparitia Kanye West si sotia sa la un spectacol de moda - FOTO

Si in prezent influencerita se mai confrunta din cand in cand cu hate, insa extrem de rar. „Daca as face o statistica, cred ca 5 la suta sau mai putin. In mare parte sunt inconjurata de oameni de calitate”, a mentionat Trifan.

Articole din aceeasi categorie