04.02.2022
Jennifer Lopez si Maluma au lansat „Marry Me”. Una din piesele de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume - VIDEO

Jennifer Lopez si Maluma bifeaza o noua colaborare cu „Marry Me”, o piesa plina de energie. Melodia face parte din soundtrack-ului filmului „Marry Me”, in care cei doi cantareti joaca roluri cheie.

Dupa succesul pieselor „Pa Ti” si „Lonely”, J.Lo si Maluma revin in atentia fanilor cu o noua colaborare. „Marry Me” este o piesa ce vorbeste despre, asa cum se vede din titlu, despre dragoste si casatorie. Este unul dintre subiectele noului film in care vor aparea cei doi muzicieni.

Motivul pentru care Delia poarta haine largi cand apare pe scena sau la TV. De ce nu este vazuta des in haine mulate: „Sunt o victima a regimului pe care l-am trait si eu”

 

„Marry Me" este o comedie romantica ce va avea premiera pe 11 februarie 2022. Pelicula este regizata de Kat Coiro, pe un scenariu scris de Harper Dill, Bobby Crosby si John Rogers. Distributia este completata de Chloe Coleman, Jimmy Fallon, John Bradley si Utkarsh Ambudkar.

Un adevarat magician! Vezi ce cadouri de lux a facut Kanye West Juliei Fox si prietenelor sale - FOTO

Filmul spune povestea vedetelor muzicale Kat Valdez (Lopez) si Bastian (Maluma), care urmeaza sa se casatoreasca in fata unui public din intreaga lume. Planurile lor se schimba atunci cand, cu cateva momente inainte de a spune "Da", Kat descopera ca Bastian a fost infidel si decide sa se casatoreasca cu Charlie (Owen Wilson), un strain din audienta.

„Marry Me” este doar cel mai recent proiect care mai pune o caramida a succesul in carierele celor doi artisti. Jennifer Lopez a lansat recent piesa „On My Way”, iar anul trecut a colaborat cu Rauw Alejandro pentru „Cambia el Paso”. Maluma porneste intr-un turneu global intitulat „Papi Juancho Maluma World Tour”. Cantaretul va poposi si in Romania, cu un concert programat la Romexpo pe 8 aprilie 2022.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Articole din aceeasi categorie