04.02.2022
Motivul pentru care Delia poarta haine largi cand apare pe scena sau la TV. De ce nu este vazuta des in haine mulate: „Sunt o victima a regimului pe care l-am trait si eu”

Fanii o vad de cele mai multe ori pe Delia purtand haine largi. Recent, artista a vorbit despre motivul pentru care prefera un astfel de stil vestimentar, in detrimentul unor haine mulate.

Prezenta in podcastul lui Codin Maticiuc, „La mijloc”, Delia a vorbit despre motivul pentru care poate fi vazuta foarte rar in tinute mulate. Delia a marturisit ca pentru ea, hainele largi sunt un scut de protectie, iar ei ii place sa se simta protejata, asemenea unui copil.

Bianca Dragusanu - imagine induiosatoare cu fiica sa. Cat a crescut Sofia si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

Intrebata de Codin Maticiuc de ce prefera nu apare in spatiul public in haine sexy, artista a raspuns:

„Poate pastrez chestia asta pentru a ma reinventa la un moment dat. Sa faci o schimbare de imagine si efectiv schimbi masurile hainelor. E dupa cum te simti. Pentru mine hainele sunt un soi de protectie. Vreau sa fiu protejata. Vreau sa se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victima a regimului pe care l-am trait si eu”.

Delia a marturisit ca nu se simte bine in putinele ocazii cand apare sumar imbracata. Artista si-a amintit despr eo sedinta foto in care purta o tinuta sexy si i se parea ca sunt prea multe persoane in camera unde se realizau fotografiile.

„Nu ma vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu ma vezi nicaieri. Nu stiu cu ce sa ma mai acopar. E o faza prin care trec, poate o s-mi treaca. Nu despre a fi pudica. E despre tampeniile care mi-au ramas in cap de cand eram copil, probabil. La baza asa sun. Eu trebuie sa fiu in control total”, a explicat Delia.

Frumoasa artista nu ezita sa isi surprinda mereu fanii cu unele dintre cele mai spectaculoase look-uri, aparitii de exceptie si tinute de top, purtand adesea haine de la designeri renumiti. Delia se pozeaza imbracata in unele piese vestimentare pe care doar ea are curajul sa le poarte, adesea foarte colorate.

Delia s-a nascut la 7 februarie 1982, si s-a aflat de-a lungul timpului in topurile muzicale cu hit-uri care au ramas adanc inradacinate in mintea romanilor.

Ce cadou impresionant a primit Adelina Pestritu de la sotul ei, cu ocazia implinirii a 35 de ani - FOTO

Delia Matache este artista, jurata la X Factor, si jurata la iUmor, un rol care i se potriveste ca o manusa. Rasul ei bogat si vibe-ul pe care il ofera la fiecare aparitie au ajutat-o sa-si creeze o imagine unica si sa fie de neinlocuit.

Sofia Rotaru a invins lupta cu Covid-19! Vezi ce povesteste artista despre starea prin care a trecut

Delia a debutat in lumea muzicala in 1999 in trupa N&D alaturi de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie