19.09.2023
Vera Nastasiu in bucataria „Chefi la cutite”! Ce a gatit antrenoarea de dictie, dar si cum au apreciat juratii farfuria - FOTO/VIDEO

Moldovenii inregistreaza succese tot mai mari in cadrul emisiunii culinare de peste Prut, „Chefi la cutite”.

Suzana Popescu, Nina Hariton, Emily Istrate, Alexei Buga sunt doar cativa dintre moldovenii care au avut curajul de a participa la indragita emisiune culinara.

Mai nou, pe retelele de socializare, antrenoarea de dictie, Vera Nastasiu a povestit ca si ea a participat la „Chefi la cutite” si a reusit sa primeasca un cutit din partea juratilor.

„Da, am luat cutitul la Chefi la cutite”, a scris Nastasiu in descrierea postarii sale.

Ben Affleck, apropiere suspecta de fosta nevasta. Cum a fost vazut actorul alaturi de Jennifer Garner - FOTO/VIDEO

De asemenea, intr-un video ea a adaugat: „E destul de tarziu. Eu sunt in show-ul „Chefi la cutite”. Am gatit, sa va arat si ce am gatit. O sa va rog sa nu ma judecati prea mult, nu sunt bucatar, dar aceasta experienta este una memorabila pentru mine si n-o s-o uit curand. Sa muncesti sub presiune si sa fii cronometrata nu e chiar atat de usor. Merg la chefi acum sa vad daca iau vreun cutit sau nu iau. Sa-mi tineti pumnii”.

„Sunt cu minunatii mei chefi. Ii iubesc, multumesc tare mult”, a mai spus Vera Nastasiu.

O interpreta din Rusia - acuzata ca a plagiat o piesa de-a Irinei Rimes! Cat de mult se aseamana cele doua melodii - VIDEO

 

Articole din aceeasi categorie