28.02.2024
Inca o graviduta in showbiz! Una dintre cele mai cunoscute stiliste de la noi este insarcinata - FOTO

Stilista Korina Ankin a anuntat recent ca este in asteptarea celui de-al doilea copil. Cum le-a spus urmaritorilor despre perioada frumoasa din viata ei, vezi in articolul de mai jos.

Korina Ankin a organizat o sedinta foto de familie in care a pozat alaturi de sotul si fiica ei.

Pentru sedinta foto, fashion experta a optat in favoarea unui look total black, mulat pe corp, care i-a scos in evidenta burtica de graviduta bine conturata.

Patric Hanganu s-a indragostit din nou? Gestul care l-a dat de gol: „Cum a spus mama...” - FOTO

Totodata, pe contul ei de Instagram, Ankin a vorbit despre faptul ca femeile insarcinate nu trebuie sa-si piarda stilul. Ele pot arata perfect daca tin cont de cateva sfaturi:„Anume in perioada de sarcina si de maternitate, trebuie sa acordam atentie si mai mare vestimentatiei, aceasta daca e potrivita, daca ne place, ne va ridica starea si ne va mentine increderea in sine aprinsa, indiferent prin ce trecem in aceasta perioada la nivel fizic si emotional. Recomandarea mea e sa nu investim in haine pentru gravide care nu intotdeauna arata stilat, ci sa procuram daca e cazul piesele care ne plac - cu proprietati elastice sau cu o marime sau doua mai mari! Mai ales cand vine vorba de stilul casual, tricourile, camasile, hanoracele - ne permit asta, supradimensionarea va fi mereu in trend! In sarcina avem nevoie doar de cateva piese vestimentare specifice: lenjerie corespunzatoare, blugi cu elastic si leggingsi, doar atat, restul pieselor pot fi adaptate la aceasta frumoasa conditie fizica”, a spus Korina Ankin.

Vezi mai jos cat de indraznet a pozat stilista, fiind insarcinata:

Au crezut ca nu-i vede nimeni! Ben Affleck si Jennifer Lopez, scene pasionale pe o straduta din Los Angeles: „Luati-va o camera” - FOTO

Iuliana Beregoi si-a facut operatia pe care si-o dorea de mult timp! Cum se simte acum interpreta - FOTO/VIDEO

„Sarcina iti adauga o aura magica, iar felul in care imbratisezi aceasta calatorie dovedeste forta si gratia ta. Felicitari pentru aceasta perioada minunata”, „Cat de deosebita si rafinata esti. Bravo si sarcina usoara in continuare”, „Sexy mamasita”, i-au scris Korinei cativa internauti.

Korina Ankin este un stilist personal si fashion expert din Chisinau, Republica Moldova. Pe Instagram are o comunitate de peste 12 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie