28.02.2024
Au crezut ca nu-i vede nimeni! Ben Affleck si Jennifer Lopez, scene pasionale pe o straduta din Los Angeles: „Luati-va o camera” - FOTO

Jennifer Lopez si Ben Affleck n-au tinut cont de faptul ca sunt in public si s-au purtat ca doi adolescenti indragostiti dupa ce au luat pranzul intr-un restaurant din cartierul Venice, Los Angeles.

In weekend, cei doi amorezi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se imbratisau pe o straduta din LA. La un moment dat, actorul in varsta de 51 de ani a lipit-o de perete pe sotia sa si a sarutat-o cu patos.

In timp ce asteptau sa le soseasca masina dupa pranzul luat in oras, cei doi s-au giugiulit ca doi adolescenti.

Horoscop 28 februarie 2024. Zodiile care intra in conflicte la serviciu. Nativii care uita de diplomatie

Fotografiile s-au viralizat si pe retelele de socializare. Daca unii internauti au contemplat asupra povestii lor de dragoste, altii le-au lasat mesaje ironice.

„Nu aveti si voi un dormitor?”, „Luati-va o camera!”, „Poate sa le spuna cineva ca nu mai au 20 de ani?”, sunt cateva dintre comentariile postate de utilizatorii de social media.

Imaginile cu cuplul Bennifer vin dupa ce in presa internationala s-a scris ca Ben si J Lo ar avea probleme de cuplu.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit in iulie 2022, la aproape 20 de ani dupa ce au anulat prima logodna. Cantareata de 54 de ani si actorul de la Hollywood si-au cumparat o vila in valoare de 60 de milioane de euro intr-un cartier select din Los Angeles.

Prin ce peripetii au trecut Smiley si Gina Pistol, alaturi de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine sa va zic cat a costat” - VIDEO

Jennifer Lopez a impartasit public detalii despre cum Ben Affleck a cerut-o in casatorie in timp ce facea o baie cu spuma.

„Ti-ai imaginat vreodata ca cel mai mare vis al tau ar putea deveni realitate? (…) Sambata seara, in timp ce ma aflam in locul meu preferat de pe pamant (in baia cu spuma), iubitul meu frumos s-a pus in genunchi si m-a cerut in casatorie. Am fost luata total prin surprindere si m-am uitat in ochii lui zambind si plangand in acelasi timp, incercand din greu sa-mi dau seama ca, dupa 20 de ani, acest lucru se intampla din nou, am ramas literalmente fara cuvinte, iar el a spus: "Este un da?" Am spus DA, bineinteles ca este un DA”, si-a amintit J Lo. 

„Nu a fost nimic extravagant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-as fi putut imagina vreodata... doar o sambata seara linistita acasa, doi oameni care au promis ca vor fi mereu unul pentru celalalt. Doi oameni foarte norocosi. Care au primit o a doua sansa la dragostea adevarata”, a adaugat Jennifer Lopez.

Inainte de Ben Affleck, J Lo a mai fost casatorita cu Marc Anthony (perioada 2004-2014), artist alaturi de care ii are pe gemenii Emme si Max, cu Chris Jud (perioada 2001-2003) si Ojani Noa (perioada 1997-1998).

Ben Affleck a divortat de Jennifer Garner in 2018, dupa 13 ani de mariaj. Cei doi actori impart custodia a trei copii: Violet, Seraphina si Samuel.

Articole din aceeasi categorie