28.02.2024
Patric Hanganu s-a indragostit din nou? Gestul care l-a dat de gol: „Cum a spus mama...” - FOTO

Desi anul 2024 a inceput cu peripetii pentru Patric Hanganu, se pare in lucrurile incept sa se aseze frumos pentru interpret.

Recent, Patric a dat de inteles internautilor ca este pregatit pentru o noua etapa in ceea ce priveste viata lui personala.

Interpretul a procurat de curand un buchet de flori, dar si cateva cadouri, insa a evitat sa povesteasca pentru cine sunt ele. Cu toate acestea, prin mesajul scurt lasat in descrierea imaginii a oferit un indiciu.

Care este starea de sanatate a lui Kate Middleton, dupa interventia chirurgicala. Printul William si-a anulat unul dintre angajamente

„Cum a spus mama: „Foc la ghete, mai baiete””, a mentionat Patric Hanganu pe social media.

Sa-si fi gasit oare Patric o noua iubita?

Patric Hanganu nu mai scapa de probleme! Instanta a luat o noua hotarare

Anul 2024 a inceput cu stangul pentru Patric Hanganu, acesta s-a despartit de mama copilului sau si acum este privat de dreptul de a-si mai vedea copilul.

Acum o saptamana, instanta a luat o noua hotarare. „Cu tot cu ziua de azi trebuiau sa mai fie inca 5 zile pana cand ar fi trebuit sa ma vad cu Patric, dar astazi prin hotararea instantei de judecata mi s-au adaugat inca 60 de zile in care nu pot sa ma apropii de el. Eu o sa va rog sa nu-mi comentati acum ca va pare rau si ca ma sustineti, va rog frumos. Asta este in trecut, eu am acceptat situatia si sa stiti ca eu sunt foarte bucuros...”, a spus interpretul.

S-au colectat peste 200 de mii de euro in 12 ore! Tanarul care a suferit un grav accident pe insula Bali urmeaza sa fie operat de medicii de la noi

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului. El se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie