28.02.2024
Iuliana Beregoi si-a facut operatia pe care si-o dorea de mult timp! Cum se simte acum interpreta - FOTO/VIDEO

Isi dorea demult acest lucru, iar ieri si-a luat inima in dinti si a facut-o. Iuliana Beregoi a apelat la unul dintre cei mai buni chirurgi oftalmologi din Romania pentru corectia vederii cu laser.

Iuliana a decis sa povesteasca tot prin ce a trecut celor 1,3 milioane de abonati de pe Instagram. De asemenea si producatorul interpretei, Catalin Dascalu a publicat o secventa video pe online in care o incuraja pe Beregoi inainte de operatie. „Hai ca o sa vezi bine. Scapi de ochelari si de lentile, gata”, a spus el. „Mama, imi vine sa plang”, a adaugat Iuliana.

Imediat dupa operatie, emotionata, vedeta a inregistrat un filmulet pentru fanii ei in care a recunoscut ca operatia a fost un adevarat succes.

Patric Hanganu s-a indragostit din nou? Gestul care l-a dat de gol: „Cum a spus mama...” - FOTO

„Multumesc din suflet pentru toate mesajele. Am un pic de disconfort in ochi, dar in rest e totul perfect. Operatia a mers super bine. Multumesc din suflet ca m-ati sustinut si sunteti alaturi de mine. Sunteti cei mai tari”, a mentionat Iuliana Baregoi.

„Vad fara lentine, mi se pare incredibil”, a mai spus ea.

Totodata, interpreta si-a incurajat fanii sa faca si ei operatia daca au nevoie de corectia vederii: „Dragii mei, ca sa intelegeti... Eu m-am dus la operatie, dar mi-am dat seama ca am o mica infectie la ochiul stang din cauza careia trebuia sa port ochelari doua saptamani inainte de operatie... Vreau sa va spun ca suta la suta merita operatia. E foarte sigura, e totul foarte safe. Operatia dureaza foarte putin, recuperarea dureaza foarte putin”...

Au crezut ca nu-i vede nimeni! Ben Affleck si Jennifer Lopez, scene pasionale pe o straduta din Los Angeles: „Luati-va o camera” - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie