25.11.2022
Fratii Advahov vor sustine un concert grandios la Bucuresti. Cine este marele artist alaturi de care vor evolua intrumentistii - VIDEO

Iarna va incepe pentru Orchestra Fratilor Advahov cu un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti alaturi de indragitul interpret de peste Prut, Fuego. Artistul a venit in aceste zile la Chisinau pentru pregatiri. Cum decurg repetitiile si ce amintiri mai deapana in pauze, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„E un moment special pentru ca ma revad cu Fratii Advahov dupa pandemie, asta este cel mai important lucru. Impreuna am cantat cu o zi inainte sa se inchida Palatul National din Chisinau. Iata ca revenim dupa pandemie cu forte proaspete. Acest spectacol care se va juca in Romania va fi un regal al muzicii populare atuni cand vorbim de intreg spatiu romanesc.”, a mentionat Fuego.

Programul concertului include numeroase surprize, momente emotionante si multa veselie. „Ne bucuram pentru ca alaturi de noi pe scena vor fi multi artisti, de la doamna Irina Loghin la Angelica Stoican. Vreau sa va spun ca aceste 3 ore de spectacol de la Sala Palatului o sa ne readuca inca o data aminte ca spiritul nostru traditional nu trebuie sa moara niciodata.”, a adaugat Fuego.

Marinela Bezer este una dintre cele mai frumoase bloggerite de la noi, dar putini stiu ca are o matusa la fel atragatoare. Vezi cine este si cat de bine arata Elena Merlan - FOTO

„La Sala Palatului din Bucuresti, orchestra Fratilor Advahov a cantat prima data cu Fuego. Acesta va fi deja al treilea spectacol la Sala Palatului.”, a recunoscut instrumentistul Vitalie Advahov.

Tot la repetitii l-a prins si pana de curent de acum 2 zile. „Sunt aici din momentul in care s-a luat lumina. Eu vin atunci cand se ia lumina.”, a spus Paul Ciprian Surugiu, cunoscut si ca Fuego.

60 de ani de James Bond. Mega petrecerea care l-a sarbatorit pe celebrul agent 007, a fost plin de vedete

Artistii au depanat si niste amintiri. „In sala palatului Nicolae Sulac, in 2012, am ramas fara lumina 40 de minute pe scena. Daca noi nu eram cu improvizatia la noi... Atunci am descoperit publicul din Basarabia care a facut liniste si a cantat cu noi.”, a povestit Fuego.

Are o silueta de invidiat si o talie mai mica de 60 de centimetri! Afla trucurile care o ajuta pe Aliona Moon sa se mentina in forma - VIDEO

„Noi putem canta si fara lumina. De multi timp nu am fost la Sala Palatului.”, a mai mentioant Vasile Advahov.

Artistii sustine ca urmeaza un concert si pentru publicul basarabean.

Articole din aceeasi categorie