25.11.2022
60 de ani de James Bond. Mega petrecerea care l-a sarbatorit pe celebrul agent 007, a fost plin de vedete

La 60 de ani de la aparitia primului film cu James Bond, vedetele s-au intrecut in tinute classy pe covorul rosu la Wardens Grove, Londra.

Din multime, primul care s-a remarcat a fost James Bond insusi, stilatul si interesantul Daniel Craig. Actorul s-a afisat impecabil, black-tie, la costum cu papion si batista alba. Ca un gentleman desavarsit, Daniel Craig a pozat cu o figura impenetrabila, intocmai ca James Bond, personajul pe care l-a jucat fara greseala.

Hayley Atwell a fost, de asemenea, spectaculoasă pe covorul roșu! Fosta iubită a lui Tom Cruise a impresionat cu o ținută sofisticată, o rochie romantică, bleu, cu un corset adânc auriu, care îi marca talia subțire. Actrița și-a evidențiat bustul cu un decolteu amețitor și a optat pentru restul accesoriilor aurii: sandale cu toc și clutch.

Daisy Edgar-Jones și Gugu Mbatha-Raw se numără și ele printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu.

Evenimentul cu ștaif a fost organizat de gigantul Omega și s-a dorit o petrecere super luxoasă, pe măsura evenimentului: 60 de ani de la apariția lui James Bond. Primul actor care l-a jucat în 1962 pe super spionul elegant a fost Sean Connery.

Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, este cel mai recent James Bond, l-a jucat pe super spion în 5 filme. Recent, Daniel Craig a mărturisit că nu i-a plăcut atenția pe care i-a adus-o rolul James Bond și spune că nici acum nu s-a obișnuit cu ea. Actorul a fost distribuit pentru prima dată ca James Bond în 2006.

Printre vedete s-au numărat Lovi Poe, Alisha Boe, Clara Amfo, Raynald Aeschlimann, președintele Omega, Gugu, Daisy Edgar-Jones, Will Poulter, Sarah Lahbati Gutierrez, Louise Wong, Alistair Petrie, Oliver Jackson-Cohen sau David Jonsson.

Articole din aceeasi categorie