25.11.2022
Are o silueta de invidiat si o talie mai mica de 60 de centimetri! Afla trucurile care o ajuta pe Aliona Moon sa se mentina in forma - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Aliona Moon care a povestit despre cum reuseste sa-si mentina silueta in forma. De asemenea aceasta a oferit mai multe detalii si despre cariera sa artistica.

Invitata in platoul serilor perfecte, Aliona Moon a purtat o tinuta all black, formata dintr-o pereche de pantaloni evazati si o maleta asimetrica. Look-ul sau i-a accentuat si mai mult talia de viespe. Intrebata cati centimetri are in talie, artista a raspuns: „Eu de obicei 58-60. Mai sunt perioade cand ma mai lenevesc si nu mai ajung sa fac toate exercitiile, dar cred ca vreodata o sa le arat pe cele care ajuta sa ne conturam talia in special. Sunt niste exercitii super simple.”

Pe langa faptul ca duce un mod activ de viata si face exercitii, Aliona se mai straduie si sa aiba o alimentatie echilibrata. „Ca alimentatie, m-a invatat cred ca si mamica mea pentru ca avea niste probleme cu digestia. Ea mi-a spus sa nu mananc prea gras si paine, dar mai mananc.”, a spus interpreta.

Marinela Bezer este una dintre cele mai frumoase bloggerite de la noi, dar putini stiu ca are o matusa la fel atragatoare. Vezi cine este si cat de bine arata Elena Merlan - FOTO

De curand, Moon a lansat si o noua piesa care se numeste „Voi Fi”. Aceasta a recunoscut ca in ultima perioada scrie foarte mult si acest lucru o bucura foarte mult. „Pentru ca tot am stat asa mai in umbra o perioada atat de lunga, am zis ca nu trebuie sa lasam prea mult timp intre lansari. N-o sa scot foarte curand o piesa de Revelion sau de Craciun, dar dupa asta mai revin cu noutati.”, a mentionat ea.

De asemenea, acum cateva zile, la casa de discuri la care activeaza, Aliona si alti interpreti au avut niste sesiuni si mai exact: „De data asta au fost 4 producatori muzicali si 8 artisti si am incercat sa facem muzica cat de mult am putut in acele doua zile. Ma bucur ca acesta este un inceput care ne-a placut tuturor.”

Frumusetile din lumea araba. Influenceritele din Qatar isi etaleaza pe Instagram stilul de viata opulent

De asemenea, Aliona a fost provocata sa raspunda la cateva intrebari blitz. La intrebarea „Ce crezi ca le place femeilor cel mai mult pe lumea asta?”, artista a raspuns: „Femeilor le place sa fie iubite.”

Totodata, intrebata care este vedeta pe care o apreciaza cel mai mult, ea a raspuns: „Beyonce”.

Aliona Moon, pe numele adevarat Aliona Munteanu este o cantareata moldoveanca. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2013 cu piesa O mie si a obtinut locul 11, cu 71 de puncte.

Articole din aceeasi categorie