25.09.2024
Filmul „Carbon” - în curând și online! Criticul Anton Dolin și regizorul Ion Borș își propun să stabilească 3 recorduri mondiale - VIDEO

Criticul de film Anton Dolin, a avut o întâlnire cu regizorul filmului „Carbon”, Ion Borș. Vezi în articolul de mai jos ce recorduri mondiale și-au propus să stabilească regizorii.

Recent, într-un interviu, criticul de film Anton Dolin a spus:„Cred că ideea de a stabili aceste recorduri și de a include numele spectatorilor în genericul de final al filmului este foarte faină, deoarece acest lucru le oferă oamenilor senzația că sunt parte a unui lucru măreț. Există percepția asta greșită că producătorii fac filmele doar pentru ei, pentru satisfacția lor personală, iar prin astfel de acțiuni putem spulbera acest mit. Haideți să stabilim aceste recorduri!”.

Cum alegem corect un avocado? Iată criteriile după care trebuie să ne conducem - FOTO

Criticul a mai notat că filmul este unic datorită temelor pe care le abordează: „Filmul combină calitățile unui public hit, cu abordarea fără compromisuri și fără frică a autorului asupra problemelor dureroase și incurabile”.

Ion Borș, regizorul filmului „Carbon”: „Avem în sânge umorul negru și mi se  pare că trebuie arătat și pe marele ecran”

Trasformarea spectaculoasă a Giniei! Și-a schimbat nuanța părului și a slăbit: „S-au produs mai multe schimbări pentru că...” - VIDEO

Filmul CARBON va fi disponibil online de pe 16 noiembrie, la doi ani după premiera oficială. Cu ocazia acestui moment semnificativ, echipa de producție își propune să stabilească trei recorduri, transformând lansarea online într-un eveniment istoric și plasând Moldova pe harta internațională a cinematografiei.

Carbon îți arată că filmele de festival pot fi și pentru tine, iar acum  Moldova îl vrea la Oscar

Pe 16 noiembrie, la ora 21:00, Anton și Ion își propun să adune în fața micilor ecrane peste 355.000 de spectatori pentru a stabili recordul: „Cea mai mare premieră online”. 

297627066_612393910549644_8692048795851559585_n

Anton Dolin a anunțat că numele fiecărui spectator va fi inclus în genericul de final al filmului, contribuind astfel la stabilirea a două recorduri: „Cele mai multe nume în titlurile de final” și „Cele mai lungi titluri de final”.

SOLD OUT! S-au vândut toate biletele pentru concertul aniversar al lui Gabriel Nebunu: „Nu știam unde o să-i așez pe părinții mei...” - VIDEO

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie