25.09.2024
Trasformarea spectaculoasă a Giniei! Și-a schimbat nuanța părului și a slăbit: „S-au produs mai multe schimbări pentru că...” - VIDEO

În ultimul an, Ginia a trecut prin două mari schimbări! A renunțat la părul roșcat în favoarea blondului, dar a și slăbit. Mai multe despre trasformările din viața interpretei, vezi în cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Întrebată de ce a decis să-și schimbe culoarea părului, Ginia a răspuns: „S-au produs mai multe schimbări pentru că, viața este așa, un flux continuu și câteodată simți cumva necesitatea să arăți în exterior ceea ce ți se întâmplă. Am spus demult că vreau total blond, dar este greu să-l întreții. Totuși am riscat și m-am făcut blondă singurică. Acesta este un secret. Mi-a ieșit din prima. Oricum, cunosc un pic tehnicile, cum să combin, ce să pun... Pentru că tot fusesem pe la saloane până acum, am colaborat cu frizeri și hair styliști de top și de la ei am prins”.

Ținuta la control! Cele mai spectaculoase apariții de la recepția Pro TV - VIDEO

„Fiind la București și acolo nu prea cunosc oameni, m-am făcut singură. Nu puteam să vin în Moldova, dar eu am încredere doar în oamenii de aici, pe care îi știu. Mă reprezintă, dar cred că mă întorc înapoi. E destul de greu de întreținut și simt că iar e timpul să fac o schimbare. Cred că mă întorc la culoarea mea naturală, cum e aici, la rădăcini și strâncene”, a adăugat Ginia.

Pe lângă faptul că și-a schimbat nuanța părului, interpreta a mai și slăbit. „A doua schimbare evidentă pe care am văzut-o este că ai slăbit foarte mult”, a notat prezentatoarea serilor perfecte, Anișoara Loghin.

„Am slăbit, dar nu foarte mult, în ideea în care, când am început proiectul eram exact la fel. După ce am început proiectul, cu stres, cu liceu, cu BAC și tot felul de chestii, s-au pus câteva kilograme. Când am început să mă liniștesc, să mănânc mai sănătos, să mai fac sport și mișcare, am revenit la normal”, a explict Ginia.

Ai început să uiți? Iată când e timpul să te îngrijorezi și să mergi la doctor - VIDEO

În cele din urmă, interpreta a concluzionat: „Doar m-am reîntors la normal. Mă simt foarte bine”.

Ginia este o interpretă din Republica Moldova care și-a început cariera muzicală acum 4 ani. În prezent, aceasta locuiește în Romania și este studentă la facultatea Arta Teatrală și Cinematografică a Univerisității Naționale „Ion Luca Caragiale” din București.

Articole din aceeasi categorie