21.02.2023
Nunta virala pe TikTok: doua stewardese s-au casatorit intr-un hangar plin cu avioane

Povestea de dragoste dintre Audrey si Alex Chowbay a inceput atunci cand cele doua se pregateau sa devina insotitoare de bord, relateaza Insider. Patru ani mai tarziu, stewardesele s-au hotarat sa se casatoreasca intr-un muzeu al aviatiei din Texas de fata cu mai multe avioane care au fost decorate special pentru a marca momentul.

Audrey si Alex, amandoua in varsta de 27 de ani, au mers la Dallas, Texas, timp de trei saptamani, in 2018, pentru a parcurge programul de instructaj necesar celor care doresc sa fie insotitori de bord.

La cursuri au participat 300 de persoane, dar Audrey spune ca remarcat-o pe Alex dupa doar trei zile.

„Ne-am apropiat foarte mult in cele trei saptamani”, a povestit Audrey. Cat timp au parcurs cursurile de pregatire, cele doua s-au simtit ca la o emisiune de dating. 

Insotitoarele de bord s-au cunoscut in timpul cursurilor de pregatire pe care le-au parcurs pentru a deveni stewardese. 

Cand a venit timpul sa organizeze nunta, Alex si Audrey s-au decis sa scoata in evidenta ceva ce le reprezinta pe amandoua: dragostea pentru zbor. Nunta celor doua stewardese a strans 13 milioane de vizualizari pe TikTok „Amandurora ne place aviatia, dar ambele noastre familii sunt si ele din [domeniul] aviatiei”, a povestit Alex. 

Lone Star are o gama larga de avioane care sunt inca bune de zbor si, astfel, este in acelasi tip un muzeu, centru de pregatire si hangar pentru avioane. Alex si Audrey au avut cartonase cu numele invitatilor in forma de avion si semne de intampinare care aratau ca niste pasapoarte pentru a respecta tema aviatiei. Pentru buchetele de flori cu care au decorat avioanele prezente la nunta, cuplul a folosit galbenele. 

Alex si Audrey s-au decis sa scoata in evidenta ceva ce le reprezinta pe amandoua: dragostea pentru zbor.

 Nunta celor doua stewardese a devenit virala pe TikTok, acolo unde Alex si Audrey au distribuit doua videoclipuri care au strans 4, respectiv 9 milioane de vizualizari. Cuplul si-a facut un cont comun de TikTok ca sa raspunda intrebarilor pe care urmaritorii le au despre nunta si relatia lor.

Articole din aceeasi categorie