04.02.2022
Eva Timus, la cinci ani dupa ce a impresionat la „Romanii au talent” - a semnat cu casa de discuri „Global Records”

Nu implinise 14 ani cand a urcat pe scena show-ului „Romanii au talent”, dar a reusit sa ajunga in finala. La aproape cinci ani de atunci, Eva Timus si-a setat planuri mari in cariera odata ce a intrat in familia Global Records.

Eva Timus este gata pentru marile scene, dupe ce a dat startul unor proiecte muzicale sub „umbrela” Global Records. Tanara artista din Republica Moldova lucreaza la cateva piese si la un videoclip muzical care sa o duca in topuri.

Denis Roabes, solistul de la The Motans - dezvaluiri despre suferinta din copilarie: „Mi-au lipsit unele lectii”

De la prima ei aparitie in Romania, la show-ul „Romanii au talent”, Eva Timus a reusit sa-si creeze o comunitate uriasa de admiratori, peste 410 mii de urmaritori pe Instagram si peste 300 de mii de fani pe TikTok.

Artista si-a schimbat look-ul cu care ne obisnuise si afiseaza un corp de invidiat.

Eva a devenit cunoscuta publicului larg in 2016, cand a participat la show-ul „The Voice Kids Russia”. Un an mai tarziu a urcat pe scena „Romanii au talent” cu piesa „Beautiful”, a Christinei Aguilera, si a uimit-o pe Andra.

 „Mi s-a parut ca a venit un inger si ne-a cantat. Ingerul asta canta atat de bine. Ai o voce foarte frumoasa, ai toate atuurile sa fii aici si sa mergi mai departe, din punctul meu de vedere.”, i-a spus Andra.

Conflict major intre Kim Kardashian si Kanye West. Ce acuzatii scandaloase face rapper-ul

Adolescenta reusise atunci sa ajunga in semifinala, insa voturile publicului nu au fost suficiente pentru a o propulsa in finala. Totusi, juratii au decis sa-i acorde un wild card si sa-i ofere sansa de a evolua in ultimul act al competitiei.

In 2018 a intors un scaun la Vocea Romaniei si a intrat in echipa Irinei Rimes. Eva Timus a evoluat pana in semifinala.

Sotii Maxian au vizitat cea mai mare gradina de flori din lume! Vezi imaginile cu cei doi de la „Miracle Garden” din Dubai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie