05.02.2022
Conflict major intre Kim Kardashian si Kanye West. Ce acuzatii scandaloase face rapper-ul

Kim Kardashian si Kanye West se afla in mijlocul unui scandal de proportii. Ce acuzatii dure lanseaza rapper-ul la adresa vedetei?

Kim Kardashian si Kanye West se afla intr-un conflict major. De aceasta data, rapper-ul a lansat mai multe acuzatii dure la adresa vedetei. 

Intr-o postare facuta vineri, 4 februarie, de Kanye West pe Instagram, acesta a criticat-o pe Kim Kardashian pentru ca i-a permis fiicei sale, North, in varsta de 8 ani, sa publice clipuri pe TikTok. Mesajul dur transmis de rapper a fost insotit si de o fotografie cu fiica fostului cuplu intr-unul dintre clipurile de pe reteaua de socializare. 

„Din moment ce acesta este primul meu divort trebuie sa stiu ce ar trebui sa fac cu privire la fiica mea care apare pe TikTok impotriva vointei mele?”.

Kim Kardashian si fiica ei, North, si-au creat un cont comun de TikTok (@kimandnorth) in luna noiembrie a anului 2021 prin intermediul caruia impartasesc diferite clipuri scurte cu ele in timp ce isi petrec timpul impreuna.

Kanye West a vorbit in nenumarate randuri despre faptul ca nu isi doreste ca niciunul dintre cei patru copii ai sai sa foloseasca TikTok fara permisiunea lui. 

La scurt timp dupa mesajul transmis de Kanye West, Kim Kardashian a facut mai multe declaratii despre acest conflict, despre divortul dintre ea si rapper, dar si despre acuzatiile pe care el le lanseaza constant la adresa ei. 

„Nevoia constanta a lui Kanye de a ma ataca in interviuri si pe retelele de socializare este de fapt mai dureroasa decat orice TikTok creat de North. In calitate de parinte si de principala persoana care are grija de copiii nostri, fac tot posibilul sa o protejez pe fiica noastra permitandu-i in acelasi timp sa isi exprime creativitatea in mediul pe care si-l doreste cu supravegherea unui adult – pentru ca asta ii aduce fericire.”, a spus Kim.

Denis Roabes, solistul de la The Motans - dezvaluiri despre suferinta din copilarie: „Mi-au lipsit unele lectii”

„Divortul este dificil pentru copiii nostri, iar obsesia lui Kanye de a incerca sa ne controleze si sa manipuleze situatia intr-un mod negativ si public nu face decat sa provoace si mai multa suferinta. De la inceput, nu mi-am dorit altceva decat o relatie sanatoasa prin care sa ne crestem copiii pentru ca este ceea ce este mai bine pentru copiii nostri si ma intristeaza ca Kanye continua sa faca acest lucru imposibil la fiecare pas. Imi doresc sa ma ocup de toate problemele referitoare la copiii nostri in privat si sper ca va putea raspunde in sfarsit celui de-al treilea avocat pe care l-a avut in ultimul an pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila”, a adaugat aceasta pe Instagram.

Ulterior, Kanye West a raspuns declaratiilor facute de Kim Kardashian, lansand o alta serie de acuzatii scandaloase la adresa ei.

„America te-a vazut incercand sa imi rapesti fiica de ziua ei nastere fara sa imi spui adresa. Ai trimis paza in interiorul casei ca sa ma joc cu fiul meu, apoi m-ai acuzat ca am furat, a trebuit sa fac un test antidrog dupa petrecerea lui Chicago pentru ca m-ai acuzat ca ma droghez”, a sustinut Kanye West. 

Sotii Maxian au vizitat cea mai mare gradina de flori din lume! Vezi imaginile cu cei doi de la „Miracle Garden” din Dubai - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie