27.09.2022
Elena Bivol a implinit 30 de ani! Vezi cum designerul si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si bijuteria pe care a primit-o cadou in valoare de peste 25 de mii de lei - FOTO

Ieri, pe 26 septembrie, designerul vestimentar din Republica Moldova, Elena Bivol si-a sarbatorit ziua sa de nastere. Designerul a implinit 30 de ani. 

Cu aceasta ocazie frumoasa si speciala, Elena a publicat o serie de imagini video si fotografii pe pagina sa oficiala de Instagram. 

Pentru inceput, femeia a publicat o fotografie, unde o vedem pe ea cu o compozitie frumoasa de baloane in forma de inimi de culoarea rosie. De asemenea, Elena tinea in mana un buchet enorm din hortensii albastre. 

„Atat de profund” Formatia „Brio Sonores” a lansat un videoclip oficial pentru piesa „Caruso”: „Am decis sa filmam clipul video anume pe ruinele filarmonicii” - VIDEO

In descrierea imaginii, designerul a scris: „Bine ai venit, 30!”. 

Atat urmaritorii sai, cat si prietenii au felicitat-o cu aceasta zi importanta. „La multi ani”, a scris modelul Xenia Deli. 

„La multi ani frumosi si plini de fericire”, „La multi ani frumosi, Lena!”, „La multi ani alaturi de cei dragi!”, „La multi ani si toti frumosi!”, „La multi ani fericiti cu multa dragoste si impliniri!”, „Frumusete de femeie ce esti, la multi ani, tot binele din lume iti doresc”, au tinut sa adauge urmaritorii sai. 

Pentru petrecerea sa, care a fost foarte modeste si intima, Elena a ales sa se imbrace intr-o tinuta total black, formata dintr-o rochie neagra si o pereche de sandale cu banturi. 

S-a scaldat de pacate! Emilian Cretu a vizitat renumitul Rau Iordan. Vezi ce imagini a publicat actorul pe retelele sociale: „Intr-un sfarsit am ajuns, cu ajutorul Domnului” - FOTO/VIDEO

Dupa cum putem observa, in poza femeia apare la gat cu o bijuterie deosebita. Este vorba despre brandul Pasqualebruni si un lantisor cu o piatra neagra, in suma de peste o mie de lire sterline. 

Angela Sirbu - in culmea fericirii! Femeia de afaceri a dezvaluit ca in curand va deveni bunica: „Vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa” - FOTO

Elena Bivol este un designer vestimentar din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a adunat o comunitate de peste 75 de mii de urmaritori. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie