27.09.2022
Angela Sirbu - in culmea fericirii! Femeia de afaceri a dezvaluit ca in curand va deveni bunica: „Vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa” - FOTO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost femeia de afaceri Angela Sirbu, care a venit la interviu cu impresii calde dupa un frumos eveniment. Femeia impreuna cu echipa sa au organizat o aniversare frumoasa cu ocazia implinirii a 19 ani de la fondarea revistei Aquarelle. De asemenea, Angela a dezvaluit ca in curand fiica sa va aduce pe lume o fetita, iar ea va deveni bunica. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

La inceputul lunii iunie, revista Aquarelle a inceput sa celebreze cei 19 ani de la aparitia lor pe piata. „Am organizat un proiect la Muzeul National de Istorie, unde am pus alaturi maestrii in arta, artisti ai poporului, a cantat orchestra Filarmonicii Nationale. Au fost si tinerii incepatori, studentii Facultatilor de Arte. Iar ieri am organizat evenimentul „Moldova are Istorie” la Manuc Bei, la Hancesti. A fost multa lume, a fost un etno festival. Si, totodata, invitatii au avut ocazia de a merge in excursie cu ghid la acest complex istoric, un muzeu plin de istorie si foarte frumos”. 

S-a dus soarele, mergem la cosmetolog! Afla de la specialistul, Iulia Badarau, cum poti avea un ten bine ingrijit si ce proceduri trebuie sa faci: „Toamna este unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru piele” - VIDEO

In cadrul evenimentului au cantat SunStroke Project, Natalia Gordienko, Ionel Istrati, Costi Burlacu si Corina Tepes si altii. „Au fost in jur de 200 si ceva de oameni. Au fost prietenii nostri, alaturi de care putem sa celebram 19 ani de Aquarelle. A fost foarte frumos”. 

De ce „Moldova are Istorie”? „In primul rand pentru ca eu sunt istoric de specialitate. Noi trebuie sa ne cunoastem istoria noastra, aceste bijuterii care exista la noi. De asta si am mers si la muzeul de istorie si la Manuc Bei. Vrem sa incurajam oamenii sa mearga in afara Chisinaului, pentru ca avem ce vedea”. 

Mandria dinastiei Stefanet! Fiica muzicienilor Veaceslav si Victoria Stefanet a luat trofeul la un concurs international din Bulgaria. Vocea ei iti da fiori - FOTO/VIDEO

„Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 19 ani. Am crescut noi si au crescut o generatie de fete alaturi de noi. Ne-am schimbat si noi, nu mai suntem acei care eram in trecut. Avem o comunitate. Nu facem doar o revista, facem si evenimente, suntem si pe retelele sociale. Suntem o comunitate de fete care vor sa fie incurajate si vor sa miste lucrurile din jurul lor”, a mentionat Angela Sirbu. 

In echipa Angelei Sirbu nu sunt doar fete, ci si doi baieti. „Baietii care sunt cu noi sunt deja de 25 de ani. Noi facem foarte multe lucruri si vreau sa spun ca baietii fac un lucru foarte mare. Fara ei noi nu era sa facem multe lucruri”. 

Katalina Rusu este incarcinata pentru a treia oara! Interpreta a recunoscut ca va avea inca o fetita: „Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si cinci luni” - VIDEO

Fiica Angelei la fel se implica in afacerea sa. De asemenea, femeia a mentionat ca fiica sa este pe ultima suta de sarcina si urmeaza sa devina mama pentru prima data. „Voi deveni bunica, nu-mi inchipui. Voi avea o nepotica. Astept, vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa, intr-adevar sunt emotii altfel”. 

Articole din aceeasi categorie