27.09.2022
„Atat de profund” Formatia „Brio Sonores” a lansat un videoclip oficial pentru piesa „Caruso”: „Am decis sa filmam clipul video anume pe ruinele filarmonicii” - VIDEO

Pe data de 24 septembrie, trupa „Brio Sonores” a lansat un nou videoclip pe canalul lor oficial de Youtube, filmat pentru piesa „Caruso”. 

Videoclipul a fost lansat pe 24 septembrie, ziua in care, acum doi ani, a ars Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici”. 

„Data de 24.09.2020 a fost si ramane a fi o zi neagra pentru toti din domeniul artelor dar si pentru intreaga tara, anume in aceasta zi a ars Filarmonica Nationala”, au scris reprezentantii trupei. 

S-a scaldat de pacate! Emilian Cretu a vizitat renumitul Rau Iordan. Vezi ce imagini a publicat actorul pe retelele sociale: „Intr-un sfarsit am ajuns, cu ajutorul Domnului” - FOTO/VIDEO

La doi ani distanta de la acest incendiu tragic, baietii din „Brio Sonores” au decis sa lanseze acest videoclip emotionant, care a fost filmat pe ruinele filarmonicii. 

„Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici” este mai mult decat un centru cultural, este locul unde au crescut generatii de noi talente, a fost si este acel pilon de promovare a valorilor si culturii nationale”, au mentionat reprezentantii trupei.

De asemenea, tinem sa remarcam ca anume pe scena mare a Filarmonicii a avut loc primul concert „Brio Sonores” in Republica Moldova!

A mers recent la un concurs in Ucraina, de unde s-a intors cu premiul cel mare! Sofia Dilevschi - o interpreta care are abia 9 ani, insa prefera sa cante piese cu un sens profund: „Ma simt mai mare, nu sunt un copil” - VIDEO

„Ne leaga multe de Filarmonica Nationala si de asta am ales aceasta piesa sa o dedicam anume ei!”,au concluzionat artistii. 

Fanii formatiei au ramas incantati de noul lor videoclip si au scris sute de comentarii frumoase: „De fiecare data reusiti sa ne mangaiati sufletele cu vocile voastre catifelate”, „Atat de profund”, „Felicitari din suflet, dragilor!”, „Fara comentarii, doar vreau sa spun ca am asteptat momentul acesta de mult”, „Foarte frumos”, „Aceasta locatie a filmarilor, a devenit mai luminoasa, dupa aceasta piesa...”. 

Brio Sonores este o trupa din Republica Moldova de muzica pop, dance si crossover clasic. Este formata din patru membri: Dumitru Mitu, Mihai Gandraman, Veaceslav Timofti si Vitalie Maciunschi. Impreuna au castigat cea de a patra editie a concursului „Romani au talent” in 2014. 

Articole din aceeasi categorie