14.10.2022
Dupa o pauza de aproape 5 luni, Carla's Dreams da din nou lovitura! In mai putin de o zi, noua sa piesa „Doar Tu” a adunat peste 160 de mii de vizualizari - VIDEO

In luna mai a acestui an, Carlas a publicat pe pagina lui de Youtube piesa „Inapoi” dupa care a urmat o pauza in care artistul nu a venit cu noi melodii.

Cu toate acestea, chiar in ajunul Hramului orasului Chisinau, interpretul si-a uimit ca de fiecare data fanii cu o piesa care a ajuns repede la inimile lor.

Anisoara Dabija si Natalia Proca - gospodine in aceeasi bucatarie. Vezi cum s-au pregatit interpretele pentru Hramul orasului Chisinau, dar si ce secrete au dezvaluit despre pregatirea celor mai gustoase sarmale - VIDEO

In clip, artistul poarta doua masti, una alba si alta neagra. Drept explicatie acesta a mentionat: „Doua caractere. Doua culori. Doua cai si-un infinit de diferente. V-am cuprins!”

In sectiunea de comentarii, mai multi internauti au reusit deja sa-si exprime sentimentele pe care le simt atunci cand ascult melodia „Doar tu”.

Ea ne va reprezenta tara la „World Miss University”! Vezi cat de frumoasa si ambitioasa este Laurentia Bruma: „Concursul asta se numara printre top 20 concursuri mondiale” - VIDEO

„De 10 ani esti hackerul sufletului meu. Fiecare piesa lansata contine cate un sentiment ascuns, nestiut de nimeni. Decat de acel TU.”, „Inca o opera de arta care rascoleste amintiri si da suflet unor trairi necunoscute pana acum.”, „Piesa asta e altceva! S-a lasat cu piele de gaina de la prima ascultare. Sunteti pansament pentru suflet.”, au scris fanii acestuia pe Youtube.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

De ce Dianna Rotaru nu isi afiseaza relatia sa cu sotul pe retelele sociale? Prezentatoarea PRO TV a facut dezvaluiri sincere: „Am auzit prin „targ” foarte multe lucruri care circulau despre mine...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie