14.10.2022
De ce Dianna Rotaru nu isi afiseaza relatia sa cu sotul pe retelele sociale? Prezentatoarea PRO TV a facut dezvaluiri sincere: „Am auzit prin „targ” foarte multe lucruri care circulau despre mine...” - VIDEO

Prezentatoarea emisiunii „Gusturile se Discuta”, Dianna Rotaru, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

In acest an, Dianna Rotaru a fost de mai multe ori in vacanta. „Am fost de cateva ori si am sa mai merg, pentru ca urmatoarea destinatie este combinata la fel cum a fost si plecarea in Antalya, muzica cu relaxare. Imi place sa combin aceste doua lucruri, mai ales cand ma inteleg foarte bine cu cei care ma invita. Am fost sa cant si am sa mai merg. Avem deja cateva destinatii, dar nu vreau sa dau foarte multe din culise”. 

In Turcia, Dianna a muncit, dar si s-a relaxat. „Am avut un program in fiecare seara, timp de 5 zile. Am cantat la o zi de nastere la o personalitate de acolo. Am cantat muzica populara, cantece moldovenesti si pentru ei a fost ceva foarte si foarte neasteptat. Erau multi turci din diferite locuri ale lumii. Si seara si ziua eu petreceam. Am avut o experienta foarte frumoasa”. 

Trainera de bune maniere, Alina Plingau a recunoscut ca si-a organizat nunta in doar doua luni! Afla cine este sotul sau, dar si unde vor pleca in luna de miere: „Eu de firea mea stiu ce vreau, ce imi place” - VIDEO

In timpul vacantei sale, Dianna Rotaru a facut si parasailing. „A fost pentru mine o stare de adrenalina extraordinara pe care am vrut sa o incerc, sa o traiesc. Mai ales ca nu am fost singura, am fost cu o prietena si ii multumesc ca a fost alaturi de mine in acest moment. A fost pentru a doua oara, dar a fost o experienta inedita pentru mine, pentru ca de fiecare data traiesti alte emotii. Am urcat la 200 de metri inaltime, am si filmat de acolo, am si cantat. Totul a fost un reality, un zbor real. Inainte aveam frica de inaltime, dar am depasit-o usor, usor. Am facut-o a doua oara si chiar am sa o mai fac”. 

In vacanta sa, Dianna a vizitat Alania. „Am auzit multe lucruri frumoase despre aceasta tara. E un loc deosebit, la inaltimea tuturor asteptarilor. Erau foarte multi turisti. Eu am fost o norocoasa, caci in octombrie am prins 30 de grade. Acolo mi-a placut foarte mult in restaurant. Am mers acolo sus, la cetate, mi-a placut mult privelistea”. 

Prezentatoarea Gusturilor se Discuta merge adesea in vacanta cu prietenele sale, iar cand merge cu sotul sau, aceasta nu este foarte activa pe retelele sociale. „Este viata mea personala si eu nu o discut. Tu stii ca eu nu o afisez demult, de cand am auzit prin „targ” foarte multe lucruri care circulau despre mine si am zis ca imi voi cauta de viata mea personala doar acasa, fara a afisa multe lucruri. Cand mergi cu sotul in vacanta e altfel. Cand esti cu gasca de fete poti face multe lucruri negandite. Cand esti cu partenerul faci alte lucruri. Vorbim acum foarte oficial, special pentru urechiusile ciulite”. 

Ea ne va reprezenta tara la „World Miss University”! Vezi cat de frumoasa si ambitioasa este Laurentia Bruma: „Concursul asta se numara printre top 20 concursuri mondiale” - VIDEO

Cea mai scumpa vacanta a sa a fost in Brazilia. „Pentru ca acolo mult costa biletul la avion. Foarte multi isi iau in rate bilete de avion din Brazilia ca sa mearga in Europa. Cea mai ieftina vacanta din viata mea a fost acum recent, la Antalya, pentru care am achitat 350 de euro cu tot cu zbor, 5 zile ultra all inclusive”.  

Articole din aceeasi categorie