14.10.2022
Anisoara Dabija si Natalia Proca - gospodine in aceeasi bucatarie. Vezi cum s-au pregatit interpretele pentru Hramul orasului Chisinau, dar si ce secrete au dezvaluit despre pregatirea celor mai gustoase sarmale - VIDEO

Este Hram la Chisinau, iar gospodinele deja sunt gata de sarbatoare. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce bucate au pregatit Anisoara Dabija si Natalia Proca pentru masa festiva.

Chiar cu o zi inainte de Hramul Orasului, reporterul PRO TV, Iulia Deliu a fost in bucataria Anisoarei Dabija, acolo unde interpreta era alaturi de prietena si colega sa, Natalia Proca.

In acel moment, gospodinele erau intr-un moment foarte important deoarece pregateau sarmalele. Intrebate cum se descurca doua gospodine intr-o bucatarie, Anisoara a raspuns: „Minunat. Noi mereu am incaput. Si in scena si la bucatarie.”, iar Natalia a adaugat: „Exact”.

Pierce Brosnan nu isi poate tine mainile departe de sotia sa, Keely Shaye Smith. Cum s-au afisat cei doi

In timp ce pregateau sarmalele, interpretele au recunoscut si care sunt secretele atunci cand vine vorba despre prepararea acestor delicii culinare. „In primul rand secretul vine de la foitele de varza .Ele trebuie sa fie subtiri si asta se datoreaza Natalitei pentru ca ea le-a adus. Astfel le poti modela usor. Pe mine mama m-a invatat sa fac sarmale.”, a spus interpreta Anisoara Dabija.

„Cand foita e subtirica repede se fierbe si poti nivela usor sarmaluta. Eu si de la bucunica multe am invatat. Am avut de la cine invata.”, a recunoscut Natalia Proca.

O alta intrebare a reporterului a fost „Ce nu lipseste niciodata de pe masa de sarbatoare?”, iar Anisoara Dabija a mentionat: „Sarmalele, racitura, parjoalele si tot ce este pe masa moldovenilor.”

Trainera de bune maniere, Alina Plingau a recunoscut ca si-a organizat nunta in doar doua luni! Afla cine este sotul sau, dar si unde vor pleca in luna de miere: „Eu de firea mea stiu ce vreau, ce imi place” - VIDEO

„Ai vazut acolo cartofi cu chiftelute, asta e o mancare traditionala care se face la Raspopeni. Am facut si prajituri coapte, stim noi si asta a face.”, a spus Natalia Proca.

Articole din aceeasi categorie