30.08.2023
Doina Sulac - fotografie rara alaturi de mama ei! Mesajul artistei pentru cea care i-a dat viata - FOTO

Acum o zi, mama Doinei Sulac si-a sarbatorit ziua de nastere.

Cu aceasta ocazie, interpreta a decis sa o felicite pe cea care i-a dat viata prin intermediul unei postari, facuta publica pe contul ei oficial de Instagram.

Cu un mesaj scurt, dar induiosator, Doina a reusit cu siguranta sa-si bucure mama. „La multi ani, scumpa mama”, a scris aceasta si a adaugat totodata si o poza in care apare alaturi de sarbatorita.

In fotografie mama interpretei tine in maini un buchet de trandafiri albi pe care se pare ca i-a primit de la Sulac.

Nu sunt doar colege, ci si bune prietene. Angelina Jolie si Salma Hayek au iesit in oras cu copiii lor, Valentina si Pax - FOTO

Peste 500 de aprecieri, dar si zeci de mesaje de felicitare au aparut in scurt timp in sectiunea de comentarii a fotografie de mai sus. „La multi ani fericiti si impliniti”, „La multi ani, doamna Svetlana, cu multe bucurii, impliniri si realizari frumoase”, „La multi ani binecuvintati cu sanatate, pace si liniste sufleteasca, draga Svetlana”, sunt cateva dintre felicitarile abonatilor.

Vezi mai jos si alte imagini in care Doina apare alaturi de mama ei, Svetlana:

Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

A debutat pe scena la varsta de patru ani, cand in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovan, „Mi-am cusut bondita noua”, fiind acompaniata de Orchestra Lautarii. La varsta de 13 ani si-a lansat primul CD.

Ana Irina, cuprinsa de nostalgie de ziua fiicei sale! Bloggerita a publicat fotografii cu Crina din copilarie: „La multi ani, floarea mea” - FOTO

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Articole din aceeasi categorie