30.08.2023
Nu sunt doar colege, ci si bune prietene. Angelina Jolie si Salma Hayek au iesit in oras cu copiii lor, Valentina si Pax - FOTO

Angelina Jolie si Salma Hayek sunt doua mame cool. Vedetele de la Hollywood au iesit impreuna in oras cu copiii lor adolescenti, Valentina si Pax. 

Actritele au fost fotografiate la restaurantul „The Nice Guy” din Los Angeles. Se pare ca Valentina (15 ani) si Pax (19 ani) sunt buni prieteni.

Actrita din „Lara Croft: Tomb Raider”, in varsta de 48 de ani, a impresionat cu tinuta ei eleganta neagra. Ea a purtat o bluza plisata, o fusta maxi, o pereche de pantofi clasici si un trenci sic supradimensionat. Nu au lipsit ochelarii de soare.

Horoscop 30 august 2023. Zodia care va primi un ajutor nesperat la locul de munca

Angelina si Salma, prietene de multa vreme

Angelina si Salma sunt prietene de multa vreme. Recent au filmat impreuna pentru filmul Marvel, „The Eternals”, in 2021. Anul trecut, Angelina a fost invitata la aniversarea de 55 de ani a Salmei.

Actrita din „Desperado” joaca, de asemenea, intr-o drama regizata de Angelina si intitulata „Without Blood”. Intr-un interviu pentru People, in august 2022, Hayek a vorbit despre experienta de a lucra cu prietena ei apropiata, laudandu-i talentul. Angelina este „probabil cel mai bun regizor cu care am lucrat vreodata”, a afirmat Salma. „Si am lucrat cu unii dintre cei mai buni”.

Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

„Without Blood” va fi lansat la sfarsitul anului 2023.

In prezent, Angelina lucreaza si la adaptarea muzicala „The Outsiders”, pe Broadway.

Articole din aceeasi categorie