30.08.2023
Ana Irina, cuprinsa de nostalgie de ziua fiicei sale! Bloggerita a publicat fotografii cu Crina din copilarie: „La multi ani, floarea mea” - FOTO

Recent, fiica Anei Irina Petrea a implinit 11 ani. Cu aceasta ocazie, bloggerita a postat pe online cateva imagini, dar si un mesaj in care a vorbit despre Crina.

Inca din primele ore ale diminetii, Ana Irina a publicat o fotografie cu cateva buchete de flori, iar in descrierea ei le-a adresat internautilor o intrebare: „Cine isi aminteste ce zi e azi?”.

Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

In scurt timp sectiunea de mesaje a bloggeritei a fost impanzita de raspunsurile urmaritoarelor ei. „Toti care te urmaresc de 100 de ani. Ziua Crinei”, „Ziua Crinei”, „Ziua Crinei. La multi ani fericiti si sanatosi”, sunt cateva dintre raspunsurile pe care le-a primit Ana Irina.

„Da, copilul asta dulce care a crescut alaturi de voi si va distrat cu nazbatiile lui azi e sarbatorit.”, a mentionat mai apoi influencerita dupa care a postat si cateva fotografii cu frumoasa si gingasa Crina.

Momentul in care un barbat furat la nastere isi intalneste mama biologica. Primele cuvinte pe care i le-a spus cand l-a vazut

„La multi ani, floarea mea! Mami te iubeste la infinit”, a mai adaugat Ana Irina, dupa care a publicat cateva dintre cele mai recente poze realizate alaturi de fetita ei.

Viata lui Pierce Brosnan, o lista nesfarsita de tragedii. Parintii l-au abandonat, iar sotia si fiica au murit rapuse de aceeasi boala

Ana Irina este o cunoscuta bloggerita din Republica Moldova care are o comunitate de peste 80 de mii de abonati pe pagina sa de Instagram. 

Ea si Mihai Petrea, impreuna cu cei doi copii ai lor, formeaza o familie de invidiat, iar dovada sunt postarile dragute de pe retelele de socializare. Fac o echipa de nota 10 impreuna si adora sa calatoreasca in toata lumea.

Articole din aceeasi categorie