30.08.2023
Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit in urma cu 14 ani, iar evenimentul a dat nastere mai multor speculatii despre cauza decesului. Recent, autopsia acestuia a confirmat problemele de sanatate pe care le avea si pe care le tinuse secret.

Michael Jackson a incetat din viata in luna iunie a anului 2009, in resedinta sa din Los Angeles, in urma unei supradoze de anestezic chirurgical. In cele din urma, autopsia acestuia a fost publicata in intregime, iar informatii ascunde au iesit la iveala.

Pe corpul lui Michael Jackson, au fost descoperite mai multe cicatrici, dar si rani provocate de intepaturi, despre care se crede ca au fost cauzate de medicamentele pe care si le injecta, pentru a trece peste insomnia cronica. Acestea au fost descoperite pe solduri, pe coapse, pe umeri, dar si pe brate, la incheietura mainii si la baza gatului, medicii confirmand ca prezenta multora dintre ele a fost cauzata de operatiile carora fusese supus de-a lungul timpului.

De asemenea, medicii sunt de parere ca superstarul a cazut cu putin timp inainte de a muri, dupa ce au observat pe spatele sau cateva taieturi si vanatai pe alte parti ale corpului. Starea lui de sanatate se agravase atat de mult, incat nu mai manca, iar moartea sa timpurie a fost doar o chestiune de timp.

Horoscop 30 august 2023. Zodia care va primi un ajutor nesperat la locul de munca

„Era piele si os, ii cazuse parul si nu manca decat pastile cand a murit. Urmele de injectii de pe tot corpul si desfigurarea cauzata de anii de chirurgie plastica arata ca era in declin terminal de cativa ani”, a marturisit o persoana apropiata regretatului artist, pentru The Sun, relateaza Express.

Portiunea de scalp care nu mai avea par pe ea este pusa pe seama unui accident de pe platourile de filmare ale unei reclame, cand materialele pirotehnice au expodat pe el. Mai mult decat atat, autopsia a confirmat boala cu care acesta se confrunta si care ducea la schimbarea culorii pielii, vitiligo.

Margot Robbie, vacanta low cost in Grecia dupa ce s-a aflat cati bani a primit pentru filmul „Barbie”. Cum a fost surprinsa actrita - FOTO

In ciuda miscarilor de dans celebre pe care le realiza cu picioarele, Michael Jackson suferea de o infectie fungica atat de serioasa, incat labele piciorului pareau ca putrezesc. „Erau acoperite de calusuri... si aveau o infectie fungica cronica avansata. S-a dovedit ca purta intotdeauna sosete pentru ca ii era atat de rusine de felul in care aratau picioarele sale”, a dezvaluit medicul acestuia, in autopsia din 2016. 

Articole din aceeasi categorie