19.07.2023
De pus pe repeat! Iuliana Beregoi face senzatie pe Youtube cu piesa „Gasca '23” - VIDEO

Dupa o pauza de doar 2 saptamani, Iuliana Beregoi uimeste din nou cu o premiera muzicala.

Luand in consideratie succesul pe care l-a obtinut cu „Que bonito” care a adunat peste 170 de mii de vizualizari, Beregoi a lansat acum cateva minute cantecul „Gasca '23”.

Despre premiera piesei, dar si a clipului, interpreta a anuntat pe pagina ei de Instagram, acolo unde a spus: „Dragii mei, vreau sa va reamintesc ca maine la 9 dimineata o sa vedeti clipul „Gasca '23” pe canalul meu de Youtube asa ca fiti cu ochii pe mine. Abia astept sa ascultati piesa, sa vedeti clipul care este foarte frumos, extraordinar de frumos. Va iubesc”.

Angelina Jolie - o blonda ravasitoare! Arata fenomenal cu noul look. Cum au surprins-o paparazii - FOTO

De asemenea artista a publicat si teaserul cantecului, iar in descrierea lui a scris: „Surpriza mea pentru voi. Maine, 19 Iulie, Ora 9:00, fiti cu ochii pe Youtube - „Gasca mea”. Tag persoanei care face parte din gasca ta”.

La scurt timp dupa lansarea, sute de mesaje de admiratie s-au adunat in sectiunea de comentarii.

„Cea mai buna piesa! Sper sa ajunga hit-ul verii”, „Multumim pentru efortul depus, noi te iubim!”, „Un proiect uimitor”, sunt cateva dintre mesaje.

Ghinioanele se tin lant de Shakira! Artista a avut parte de un alt esec in dragoste. Lewis Hamilton a inselat-o

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Copia mamei sale! Xenia Deli nu mai ascunde chipul fiicei ei, Anastasia: „Noi ne mandrim cu tine” - FOTO

Articole din aceeasi categorie