19.07.2023
Angelina Jolie - o blonda ravasitoare! Arata fenomenal cu noul look. Cum au surprins-o paparazii - FOTO

Angelina Jolie atrage privirile oriunde isi face aparitia: la 48 de ani, ramane una dintre marile frumuseti de la Hollywood. Actrita se afla momentan in New York, acolo unde lucreaza la un nou proiect in domeniul modei.

Paparazzii au surprins-o pe strazile din New York si la iesirea din hotelul sau,  fiind insotita de fiul ei, Pax. Imbracata elegant, dar comod, intr-un pardesiu negru, combinat cu o pereche de balerini, accesorizata cu ochelari de soare, Angelina Jolie a fost imposibil de ignorat. De cateva luni a renuntat la parul saten, iar acum arata superb in calitate de blonda.

Actrita lucreaza intens pentru lansarea unui atelier de moda in Manhattan, unde va sprijini designeri necunoscuti inca, ce lucreaza cu materiale reciclabile.

Ghinioanele se tin lant de Shakira! Artista a avut parte de un alt esec in dragoste. Lewis Hamilton a inselat-o

„Speram sa cream o comunitate de creativitate si inspiratie, indiferent de mediul socio-economic”, a scris Jolie pe site-ul Atelier Jolie.

Va fi „un loc in care oamenii creativi vor colabora cu o familie de croitori calificati si diversificati”, precum si „un loc in care sa se distreze”.

Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa sapte ani de casnicie. Afla care este motivul

Angelina a pus la dispozitie designerilor un spatiu de 6600 de metri patrati, unde chiria e de 60.000 de dolari pe luna.

Articole din aceeasi categorie