19.07.2023
Ghinioanele se tin lant de Shakira! Artista a avut parte de un alt esec in dragoste. Lewis Hamilton a inselat-o

Esecurile in dragoste se tin lant de Shakira! Lewis Hamilton a inselat-o pe artista cu fiica unui celebru milionar, o tanara in varsta de 20 de ani. Totul s-a intamplat la scurt timp dupa ce pilotul britanic a sarutat-o pe cantareata.

Shakira a fost inselata de Lewis Hamilton cu o tanara de 20 de ani 

Chiar daca Shakira nu a facut publica relatia cu multiplul campion mondial de Formula 1, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna, fiind foarte apropiati.

Informatiile conform carora cei doi s-ar fi sarutat pasional sau ar fi petrecut momente romantice pe o barca au fost comentate pe primele pagini ale ziarelor din intreaga lume. De asemenea, declaratiile lor au starnit si mai tare, ea spunea ca: „Dupa ce a incercat un ”brunet” nu mai vrea niciun ”alb”, in timp ce, la un interviu public, Hamilton marturisea ca isi doreste ”o iubita latina!”.

Horoscop 19 iulie 2023. Zodia pentru care bat clopotele de nunta

Lewis Hamilton s-a distrat cu Shakira in club, apoi a plecat pe iaht cu o tanara de 20 de ani si prietena ei. Vorbe in vant, in conditiile in care Lewis Hamilton (38 ani) a si calcat stramb! Englezul a profitat de pauza dintre etapele de Grand Prix de la Formula 1 pentru a merge cateva zile in vacanta, cu o alta femeie.

Hamilton a sarbatorit in stilul sau clasarea pe locul al treilea weekend-ul trecut, la Marele Premiu din Formula 1 din Marea Britanie. Lewis Hamilton a fost vazut, initial, in club, alaturi de Shakira, unde a stat pana dimineata, dupa cum informeaza ziarele din Anglia. Apoi, pilotul a zburat la Ibiza, iar acolo a fost surprins pe iacht, impreuna cu doua tinere sexy. Una dintre ele, de care a fost mai apropiat, era Jenny Stray Spetalen, fiica de 20 de ani a omului de afaceri norvegian, milionarul Oystein Stray Spetalen, o fosta tenismena, cu o clasare modesta in clasamentul fetelor.

Gigi Hadid, arestata pe aeroport! Ce au descoperit politistii in geanta modelului

Cealalta era Eliza Gonzalez, cunoscuta actrita mexicana, prietena ei. In tot acest timp, Shakira a ramas in Anglia sa urmareasca Grand Slam-ul de la Wimbledon, fiind vazuta in tribune la semifinalele masculine. 

Articole din aceeasi categorie