31.03.2022
Fosta iubita a rapper-ului Timati, Anastasia Reshetova, ajuta refugiatii ucraineni ajunsi in Rusia: „Am decis sa dau o mana de ajutor la colectarea ajutorului umanitar”

Anastasia Reshetova, in varsta de 26 de ani, ofera ajutor ucrainenilor care ajung in Rusia. Cu toate acestea, modelul a spus ca s-a confruntat si cu ura in mediul online din cauza ajutorului pe care il ofera.

Anastasia considera ca in orice situatie este necesara umanitatea. Fosta iubita a rapper-ului Timati sustine ca a colectat ajutor umanitar pentu refugiatii din Ucraina.

„Prieteni, intotdeauna am crezut ca indiferent in ce situatie te afli este important sa ramai om si sa gasesti impulsul sa ajuti pe altii. Eu am decis sa dau o mana de ajutor la colectarea ajutorului umanitar pentru refugiatii care au ajuns pe teritoriul Federatiei Ruse.”, a explicat Resetova.

Anastasia a mentionat ca acum peste 300 de mii de refugiati se afla in Rusia. Bloggerita a subliniat ca numarul lor este in crestere. „Atat mamele cu copii, cat si persoanele in varsta se bazeaza pe ajutorul oamenilor buni. Sper ca printre voi sunt astfel de persoane.”, a adaugat vedeta.

Modelul a spus ca ea, impreuna cu alti cunoscuti de-ai sai colecteaza produse de stricta necesitate, cum ar fi alimente, produse de igiena si de uz casnic.

Reshetova a mentionat ca oricine poate oferi o mana de ajutor. Anastasia a publicat si adresa locului unde se colecteaza produsele. „Orasul Moscova, Krzhizhanovsky 21/33, cladirea 1”.

Din cauza razboiului din Ucraina, multe programe TV nu mai sunt difuzate! Actorul rus Fiodor Bondarchuk a luat si el o decizie referitor la emisiunea sa: „M-am gandit multa vreme cum sa fiu in aceasta situatie”

Cu toate acestea unii internauti nu s-au aratat multumiti de ajutorul pe care aceasta il ofera poporului ucrainean. „Nu sunt surprinsa, stiam ca se va intampla. Dar sincer nu inteleg cum puteti condamna pe cineva care ajuta oamenii. Nu conteaza daca ii ajutam pe rusi, ucraineni, sirieni sau africani. Care naiba este diferenta? Ajutam oamenii.”, a concluzionat Anastasia.

Costumele colorate - trendul acestei primaveri. Afla de la stilista Alina Caraus cum trebuie sa combinam corect costumele, pentru a fi mereu in voga: „Le putem imbraca atat la oficiu, cat si la o plimbare cu prietenii sau o cina romantica” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie