31.03.2022
Din cauza razboiului din Ucraina, multe programe TV nu mai sunt difuzate! Actorul rus Fiodor Bondarchuk a luat si el o decizie referitor la emisiunea sa: „M-am gandit multa vreme cum sa fiu in aceasta situatie”

Fiodor Bondarchuk, in varsta de 54 de ani, a vorbit despre situatia actuala din Rusia. Regizorul a vorbit si despre soarta programului sau „Cinema in detaliu”.

Situatia tensionata din Rusia a provocat schimbari cardinale in programul de difuzare a mai multor canale TV federale. Asadar, Perrvii Kanal a eliminat toate programele de divertisment, cu exceptia emisiunii „Golos.Deti”. In ajun a devenit cunoscut despre inchiderea programului Elenei Malysheva „Jiti zdorovo”.

„Recunosc ca m-am gandit multa vreme ce sa fac cu programul meu in aceasta situatie”, a recunoscut Fiodor. „Astazi am primit un indiciu. Filmul „Nika” al studioului nostru a fost prezentat la prestigiosul festival de film din Texas”.

„Am plans cu totii!” Oxana Samoilova si-a ajutat bona sa se reintalneasca cu fiica ei: „Ea este din Ucraina si nu si-a vazut fetita de un an si jumatate” - FOTO

Prezentatorul TV a mentionat ca actrita principala din acest film, Elizaveta Yankovskaya, a primit la acel festival premiul „Pentru performanta remarcabila”. Acest succes l-a inspirat mult pe Fiodor Bondarchuk si el a inteles ca trebuie sa munceasca in continuare. 

„Mi-am dat seama ca trebuie sa continui sa lucrez. Am sa produc filme si am sa vorbesc in continuare despre cinema, pentru ca pierderea culturii nu este acceptabila”, a asigurat vedeta. 

„Imi este rusine pentru ca sunt rus!” Dupa ce a parasit Rusia, rapperul Face a acordat un interviu: „Rusia este o bomba atomica, iar Putin este un om strasnic” - VIDEO

In studioul emisiunii sale, prezentatorul a cunoscut-o pe actrita Paulina Andreeva. In toamna anului 2015, acestia au inceput o relatie, iar in septembrie 2019, s-au casatorit. Acum, cuplul isi creste fiul Ivan, in varsta de un an.

Articole din aceeasi categorie