10.11.2022
Cumetrie in showbizul moldovenesc! Mihaela Tabura si-a botezat fiul si a organizat o sarbatoare de zile mari. Vezi cine sunt nasii de botez, dar si unde a avut loc marea petrecere - FOTO/VIDEO

Acum doua luni, pe data de 9 septembrie, interpreta Mihaela Tabura a devenit pentru prima data mamica. Aceasta a nascut un baietel pe nume Mihai.

Si pentru ca nu a vrut sa astepte prea mult timp, artista a decis sa organizeze ieri atat botezul cat si cumetria micutului.

„Astazi este sarbatoarea cea mare si mergem sa-l increstinam pe Mihaita, sa-l facem crestin si noi sa ne distram si sa ne bucuram pentru micutul nostru ingeras. Sper sa fiu activa si sa impartasim cu voi sarbatoarea noastra frumoasa.”, a mentionat Mihaela pe pagina sa de Instagram.

Dupa botez, a urmat cumetria care a avut loc intr-un restaurant din afara orasului. Muzica, voia buna, dar si invitatii speciali nu au putut sa lipseasca de la prima petrecere organizata in cinstea lui Mihai.

Cei care au creat o atmosfera vesela invitatilor au fost: Akord, Surorile Osoianu, Veaceslav Stefanet, Sergiu Fetescu, dar si multi altii.

Tu ai avea curajul sa te imbraci asa? Prin noul sau outfit, bloggerita Mariana Mindru iti demonstreaza ca totul depinde de atitudinea ta - FOTO/VIDEO

In mediul online au fost publicate si video-uri in care se poate observa si cine i-au devenit cumetri Mihaelei, dar si nasi lui Mihaita. Igor Sarbu, Lenuta Gheorghita, Corneliu si Angela Botgros au fost doar cativa dintre cei care au ajuns sa-i fie acum mai mult decat prieteni interpretei.

Tatiana Maxian - lacrimi de fericire atunci cand si-a vazut noua „jucarie pe roti”. Vezi cum arata bolidul in valoare de peste 60 de mii de dolari - VIDEO

Pentru petrecere, Mihaela Tabura a ales sa poarte o rochie alba cu corset si slit. Pentru un plus de stil si eleganta, rochia avea si pene in zona umerilor.

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Ea a devenit de curand mama unui baietel pe nume Mihai.

A trait emotii de nedescris! Pictorita din Republica Moldova, Galina Vieru, si-a expus lucrarile la Palatul Europei de la Strasbourg: „Ne-am dori sa ne integram in Europa si sa facem acest pas prin ajutorul artei” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie