09.11.2022
Tatiana Maxian - lacrimi de fericire atunci cand si-a vazut noua „jucarie pe roti”. Vezi cum arata bolidul in valoare de peste 60 de mii de dolari - VIDEO

Tatiana si Ilie Maxian sunt mai fericiti ca niciodata si totul datorita faptului ca au reusit sa-si procure o noua masina si anume o Tesla Model Y 2022.

Bloggerita a reusit deja sa publice un filmulet emotionant cu masina de lux pe pagina sa de Instagram.

„Emotii, emotii, emotii. Sentiment profund de mandrie pentru noi insine si respingerea realizarii ca acestea se intampla cu noi aici si acum. Noi doi, aproape la capatul lumii si la 2700 de km distanta de casa, primim cheile unei masini la care am putut doar visa. Sincer vorbind, valoarea acestei cumparaturi pe plan emotional prevaleaza valoarea ei la propriu. Pentru noi nu este o simpla masina, este mult mai mult. Este o demonstrare ca noi am putut, putem si vom putea. Ce? Absolut totul, impreuna. Mana la mana am muncit pentru a obtine tot ce avem acum, si ne-am promis ca nu ne vom opri.”, a scris Tatitana in mediul online.

WOW! Lidia Isac a inregistrat un cover impreuna cu unul dintre cei mai talentati chitaristi din intreaga lume! Afla cine este acesta, dar si cum suna live performance-ul: „ Nu am putut rata sansa” - VIDEO

Conform site-ului www.kbb.com pretul unei Tesla Model Y 2022 incepe de la 65 de mii de dolari. Un Model Y Performance incepe de la 68 de mii de dolari, iar o masina complet echipata poate depasi suma de 80 de mii de dolari.

Tu stiai ca digestia ta sufera din cauza gandurilor negative? Afla de la nutritionista Elena Ozun care este motivul: „Mancatul sub stres nu are sens, organismul nostru nu este predispus pentru acest tip de activitate”

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Articole din aceeasi categorie