23.02.2023
Cum Anastasia Nichita s-a cunoscut cu viitorul sau sot: „El mi-a scris pe Instagram, initial nu mi-a placut de el”. Ce povesteste luptatoarea despre cererea in casatorie - VIDEO

Anastasia Nichita a spus „Da”! Luptatoarea a fost ceruta de sotie chiar de ziua ei de nastere. Dupa o relatie de trei ani, iubitul Anastasiei, luptatorul Valeriu Mircea a organizat un moment spectaculos si plin de emotii si a ingenunchiat in fata viitoarei sotii. Cand are loc nunta si ce emotii a trait luptatoarea, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Campioana mondiala se marita, luptatoarea Anastasia Nichita a fost ceruta, acum cateva zile, de sotie: „A fost un moment foarte frumos pentru mine. In viata fiecarei femei este asteptat acest moment. A fost ceva unic. Mi-a placut foarte mult modul in care m-a cerut. Nu a fost o cerere in casatorie obisnuita, Valeriu s-a gandit ca sa fie totul frumos.”

Daniela Cheltuitor si sotul ei - pentru prima data nasi! Vezi cine vor fi finii cuplului - FOTO

Luptatoarea a spus ca a fost neobisnuita cererea, datorita la: „Faptul ca mi-a legat ochii”.

Anastasia a marturisit ca i-au dat lacrimile cand a primit cererea: „A avut mari emotii, pentru ca, intr-adevar este greu sa realizezi un asemenea eveniment, fara ca sa nu aflu eu nimic. In orice caz, a facut totul asa cum trebuie sa faca un barbat. Mi-a spus niste cuvinte foarte frumoase si mie mi-au dat lacrimile.”

Situatie dramatica pentru campionul olimpic rus, Roman Kostomarov. I-au fost amputate mainile si picioarele, iar acum este la un pas de moarte

„El mi-a zis dupa asta, ca eu cand dormeam el mi-a luat inelul meu de pe deget si s-a dus si a facut inelul exact dupa marimea mea si plus la asta era si foarte frumos, foarte gingas, are gusturi bune.”, a marturisit Nichita.

Campioana a spus ca nu se astepta la o asemenea cerere: „El s-a gandit sa-mi faca surpriza anume de ziua mea, ca sa nu presupun ca o sa fie o cerere in casatorie, dar pur si simplu o surpriza de ziua mea.”

„Dupa olimpiada o sa fie si nunta.”, a spus Anastasia.

Anisoara Loghin radiaza de fericire! Radu Ginsari si-a vazut pentru pentru prima data fiica - FOTO

Cuplul s-a cunoscut prin intermediul retelelor de socializare si sunt fericiti impreuna, fiindca activeaza in acelasi domeniu: „Ne-am cunoscut pe retelele de socializare, cum se cunosc majoritatea. El mi-a scris pe Instagram, initial nu mi-a placut de el. Cand am venit acasa si am vazut cum se comporta cu mine si cum m-a abordat, m-a facut sa-l indragesc si traim deja trei ani impreuna, ne impacam. Eu nu stiu daca as putea sa locuiesc cu cineva care nu stie sportul, nu intelege ceea ce fac eu, pentru ca, eu sunt foarte des plecata in cantonament, poate uneori nu reusesc sa am grija care trebuie pentru el, dar ne intelegem foarte bine.”

Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Articole din aceeasi categorie