22.02.2023
Daniela Cheltuitor si sotul ei - pentru prima data nasi! Vezi cine vor fi finii cuplului - FOTO

Bloggerita Daniela Cheltuitor si sotul ei vor fi pentru prima data nasi. Femeia a marturisit pe pagina sa de Instagram ca a avut parte de o zi speciala, alaturi de viitorii fini.

Daniela a postat o poza pe Instagram in care este fericita, alaturi de sotul ei si viitorii fini. In fotografie se observa un tot pe care scrie „Vreti sa fiti nasii nostri?”, dar si un buchet de trandafiri.

Anastasia Fotachi - prima sedinta foto cu burtica de gravida! Vezi cum arata modelul - FOTO/VIDEO

„Ziua de ieri a fost una speciala! Suntem binecuvantati sa fim Nasi! Istoria noastra este interesanta din toate punctele de vedere, de la momentul cum ne-am cunoscut si pana in momentul cum ne-am decis sa fim nasi. Ultimii 2 ani sunt plini de surprize si momente frumoase, in viata noastra au aparut multi oameni care ne sunt cu adevarat dragi! Ceea ce oferi aceia si primesti. Sper ca relatia noastra cu finii sa fie una din cele mai frumoase, sincere si plina de momente unice!”, a scris bloggerita pe Instagram.

Un nou inceput! Luciana Spinu, in asteptarea celui de-al doilea copil. Dezvaluiri emotionante, la prima sa aparitie TV cu burtica de gravida: „Eu simt si cred ca tot ce se intampla in viata mea, a noastra, este datorita lui” - VIDEO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie a anului trecut bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva.

Articole din aceeasi categorie