01.09.2023
„Ii doresc sa-l iubeasca mult mai mult decat mine...”! Diana Ballerini - mesaj dedicat fostului sot dupa ce acesta a anuntat ca are iubita - VIDEO

Diana Ballerini a venit cu un mesaj pentru fostul sot. Vezi in articolul de mai jos ce a dezvaluit femeia de afaceri pe social media.

Diana Ballerini a dezvaluit urmaritorilor sai de pe Instagram ca nu este intr-o relatie, dar exista cineva in viata ei. Insa femeia de afaceri a mentionat si despre faptul ca fostul sot are pe cineva„Ma bucur ca si fostul sot are deja pe cineva. Eu ii doresc toata fericirea din lume, ii doresc sa-l iubeasca mult mai mult decat mine”.

Miresele anului! TOP 6 persoane publice din Moldova care s-au casatorit in 2023 - FOTO

„Cum spuneam, ii doresc doar fericire. Ma bucur foarte mult ca a reusit sa gaseasca pe cineva in acest scurt timp”, a mai adaugat Diana.

Diana a dezvaluit si cateva detalii din viata sa: „Eu nu sunt intr-o relatie. Multe detalii nu pot sa dau, fiindca urmeaza. Important este ca eu sunt foarte bine, foarte fericita si foarte inspirata, nu am cuvinte sa va spun si barbatul care se gandeste la mine ma face fericita de dimineata pana seara chiar daca este la o distanta de mine. Este mult mai tanar, am schimbat un pic categoria”. 

Fosta si actuala sotie, prietene la catarama! Fotografia comuna a celor doua, dar si mesajul Danei Sota pentru Natalia Barbu: „Pentru multi, relatia noastra este imposibil de inteles...” - FOTO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Diana Brescan a atras toate privirile la un eveniment monden de la Bucuresti! Ce tinuta memorabila a purtat interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie