01.09.2023
Fosta si actuala sotie, prietene la catarama! Fotografia comuna a celor doua, dar si mesajul Danei Sota pentru Natalia Barbu: „Pentru multi, relatia noastra este imposibil de inteles...” - FOTO

Rar vezi o relatie ca a lor, mai ales in showbiz. Dana Sota si Natalia Barbu, fosta si actuala sotie a milionarului Nicolae Sota, nu doar ca se inteleg bine, dar chiar sunt prietene si se intalnesc des la evenimente de familie. Pe 22 august, Natalia Barbu a implinit 44 de ani, iar mesajul Danei pentru ea a fost iesit din tipare.

Dana Sota, consultant de beauty, autoare si influencer, si Natalia Barbu, solista, au o relatie atipica pentru statutul lor. Dana e fosta sotie a milionarului Nicolae Sota, iar Natalia, actuala. Ambele au copii cu acelasi barbat, asa ca intalnirile de familie sunt dese si, iata, fericite. Au demonstrat-o anul trecut si la nunta lui Andrei Sota, fiul Danei si al lui Nicolae Sota, dar si acum, recent, cand au cucerit internetul cu o poza si cu un mesaj superb.

Dana Sota (60 de ani) este cea care a publicat o urare speciala de ziua Nataliei, alaturi de o poza in care parca sunt surori, asta desi le despart 16 ani. Frumoase, cochete si zambitoare, fosta si actuala au atras mii de like-uri. Natalia a primit urarea in Bali, acolo unde si-a petrecut ziua de nastere, cu familia.

„Pentru multi, relatia noastra este greu sau chiar imposibil de inteles, mi se spune des. Viata ne pune insa fata in fata cu multe provocari pe care nici macar nu ni le puteam imagina. Casniciile se termina, de cele mai multe ori, trist si urat si parca tot ce-a fost frumos se sterge dintr-o data cu buretele…. raman lacrimi, frustrari, resentimente. Dar noi suntem in continuare o familie, cu bune si cu rele, ca toata lumea si chiar daca drumurile ni s-au despartit, important este ca suntem impreuna si ne sustinem, no matter what!
Pentru cine nu o cunoaste, ea este Natalia, actuala sotie a fostului meu sot. Frumoasa, calda, cu o energie extraordinara si mega talentata! La multi ani, Nat, sa fii fericita!”, este mesajul plin de iubire al Danei Sota.

Mama lui Dan Balan are o garderoba de pustoaica si la 65 de ani. „Tanti Ludmila”, intr-o tinuta total denim - FOTO

Dana si Nicolae Sota au fost casatoriti aproape trei decenii, dar au ramas buni prieteni dupa divortul din 2010 si parinti uniti pentru fiul lor, Andrei. In 2011, miliardarul Nicolae Sota (69 de ani) s-a insurat cu Natalia Barbu (44 de ani), superba solista de peste Prut, si au avut, evident, si binecuvantarea Danei. Eu au impreuna un baietel si o fetita.

Satoshi - tot mai sus! In ultima zi de vara, interpretul a lansat o piesa care iti rascoleste sufletul: „Pur si simplu superba” - VIDEO

Dana si Nicolae Sota au si ei un fiu, pe Andrei, care in toamna anului trecut a facut o nunta de pomina cu Ioana Burcea, fiica omului de afaceri Alin Burcea, patronul unei agentii de turism cu vechime in Romania.

Tanarul Andrei Sota a mostenit calitatile de antreprenor ale tatalui sau si, desi a terminat Academia de Film de la New York, el exceleaza acum in domeniul afacerilor, lansand o platforma axata pe consilierea celor atrasi de investitiile pe piata de capital. Tatal lui, Nicolae Sota, a facut avere din comertul si exportul de tevi.

Articole din aceeasi categorie