01.09.2023
Satoshi - tot mai sus! In ultima zi de vara, interpretul a lansat o piesa care iti rascoleste sufletul: „Pur si simplu superba” - VIDEO

Tanarul interpret din Republica Moldova, Satoshi a lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip oficial. Piesa este interpretata in limba romana si se numeste „Unde Verile”. 

Melodia „Unde Verile” a fost lansata pe 31 august 2023. In doar 5 ore de la premiera care a avut loc pe Youtube, aceasta a adunat peste 10 mii de vizualizari.

„Ca ultima zi de vara. Unde Verile pe YT •
prod: @tenssomusic / @prodhristoforov
mix/master; @tenssomusic
video: @c_nedelcev
label: @versusartist”, a fost felul prin care Satoshi si-a anuntat fanii de pe Instagram despre noul sau cantec.

Mama lui Dan Balan are o garderoba de pustoaica si la 65 de ani. „Tanti Ludmila”, intr-o tinuta total denim - FOTO

„Satoshi e o tanara voce care trateaza durerile tuturor”, „Pentru mine, vara asta nu a fost deloc grozava, dar piesa asta, asa melancolica si incarcata cu un soi de sentiment de amaraciune, adauga o aroma perfecta si da culoare unor amintiri proaspete, dar atat de gri. Superba piesa, Satoshi. Pur si simplu superba”, „Ai facut aceasta ultima zi de vara sa devina culoare”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a piesei.

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Marco Ballerini iubeste din nou! Ce mesaj i-a dedicat actualei, dar si cum arata focoasa cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO

Articole din aceeasi categorie