18.08.2023
Colaborarea anului! Eva Timush a lansat o piesa impreuna cu Inna si Antonia - VIDEO

Cele doua artiste din Romania sunt bune prietene si au mai multe colaborari si aparitii la activ. De aceasta data insa, o artista din Moldova a aparut alaturi de indragitele dive.

Este vorba despre nimeni alta decat Eva Timush!

Moldoveanca a publicat deja pe contul ei de Instagram fotografia de coperta a piesei „Bad Girls” in care apare alaturi de Inna, Antonia, dar si artistul Sickotoy.

Igor Cuciuc - mesaj emotionant despre mama lui! Vera Cuciuc a implinit 60 de ani - FOTO

„18 August BAD GIRLS with @inna @antonia @eva_timus”, a scris Sickotoy pe Instagram la inceputul lunii august, astfel, anuntand data lansarii oficiale.

Au facut operatii pe banda rulanta pentru a se transforma in papusi Barbie. Cum aratau gemenele inainte de interventiile de 200 de mii de dolari - FOTO

La scurt timp dupa lansare nu au incetat sa apara nici comentariile de apreciere din partea fanilor: „Wow”, „Vocea Antoniei se aseamana cu cea a lui Nicky Minaj. Artistul perfect din Romania”, „Alexandra Stan unde e?”, „In sfarsit inca o colaborare dintre @inna si @antonia”.

Antonia si INNA au o relatie calda si speciala. Prietenia lor a inceput in timpul turneului sustinut impreuna in Mexic in 2012.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Ionel Istrati, fotografii de arhiva! Asa arata interpretul la 18 ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie