18.08.2023
Ionel Istrati, fotografii de arhiva! Asa arata interpretul la 17 ani - FOTO

Recent, pe contul lui de Instagram, indragitul interpret de la noi, Ionel Istrati a publicat un colaj formart din 4 fotografii.

Primele doua imagini i-au fost facute in 2008, atunci cand artistul avea doar 17 ani. Celelalte 2 sunt proaspat realizate, mai exact, in vara acestui an.

Atat in fotografiile de acum 15 ani, cat si cele din 2023, Ionel apare in tinute de nuata argintie ce i se potriveste de minune.

„15 ani diferenta intre aceste poze”, a scris Ionel Istrati in descrierea colajului publicat pe social media.

Horoscop 18 august 2023. Din cauza geloziei, o zodie s-ar putea sa-si distruga relatia

Nu este pentru prima data cand Ionel posteaza pentru fanii lui fotografii din arhiva personala. Vezi mai jos si alte imagini cu Ionel, atat din copilarie, cat si din adolescenta.

Marisha Ignat a repetat un popular trend de pe TikTok! Modul inedit prin care bloggerita a felicitat-o pe fiica ei cu ocazia zilei de nastere - VIDEO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Articole din aceeasi categorie