18.08.2023
Au facut operatii pe banda rulanta pentru a se transforma in papusi Barbie. Cum aratau gemenele inainte de interventiile de 200 de mii de dolari - FOTO

Surorile gemene Daisy si Dolly Simpson, in varsta de 26 de ani, din Marea Britanie, „au spart” peste 200.000 de dolari pentru a arata ca doua papusi Barbie.

Dolly si Daisy au trecut printr-un sir lung de operatii estetice, pentru a ajunge la idealul lor de frumusete. Si-au marit sanii si posterioarele, si-au modificat nasul, ba chiar au intervenit si in zona partilor intime.

„Inainte de a face operatii, aratam normal. Nu ne simteam la fel de feminine ca acum si nu simteam ca look-ul nostru se potrivea personalitatii sau stilului nostru. Preferam sa aratam ca niste papusi Barbie", a declarat Dolly pentru Caters News, citata si de New York Post.

Mama si fiica, in rochii identice. Iata cum si-au asortat tinutele Sasha Letty si fetita ei - FOTO

Din 2020, cele doua s-au supus la o multime de interventii estetice. Pe langa operatii, nu lipsesc nici injectiile cu Botox, schimbarea totala a danturii si a fizionomiei, prin proceduri la nivelul buzelor, pometilor, barbiei si mandibulei.

Inca de cand erau mici, blondele si-au dorit sa fie dupa chipul si asemanarea celebrei papusi.

„Inainte de toate astea, eram nesigure pe noi. Ne-a placut intotdeauna cum aratau fetele blonde, bronzate, cu sani mari, care pareau niste papusi. Cand eram mici, nu stiam cum vom ajunge si noi asa, pentru ca nu stiam de operatii, dar cand am crescut si am aflat, abia asteptam sa incepem tot procesul", a mai spus Dolly, incantata de rezultate.

Prima operatie pe care si-a facut-o Dolly a fost in Romania, una la nivelul zonei intime. Sora ei, Daisy, a vrut apoi sa treaca prin aceeasi procedura si de atunci si-au tot facut interventii identice pentru a continua sa semene. Au urmat vizite la medici din Turcia si Marea Britanie. Mai au, de asemenea, pe lista inca o marire de sani si de posterior, pe langa cele deja facute, dar si o alta operatie la nas. „Suntem fericite pentru cum am reusit sa aratam", au mai transmis surorile Barbie.

Igor Cuciuc - mesaj emotionant despre mama lui! Vera Cuciuc a implinit 60 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie