18.08.2023
Igor Cuciuc - mesaj emotionant despre mama lui! Vera Cuciuc a implinit 60 de ani - FOTO

Acum o zi, mama artistului si-a sarbatorit ziua de nastere si astfel, acesta a facut o postare in mediul online in care i-a adus multumiri celeia care i-a dat viata.

„Azi e ziua ta scumpa mama - 60, Vera Cuciuc. Mama sa fii sanatoasa esti cea mai frumoasa. Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine scumpa mea mamica, esti prima cui i-am spus primul cuvant, esti prima persoana cu care am facut primii pasi, esti persoana care m-a dus prima zi la scoala, esti persoana care era alaturi mereu. La multi ani Mama mea! Acum ca m-ai crescut, sunt fericit ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Scumpa mea cea mai buna mama, mainile tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de-o imbratisare. Inima ta m-a inteles atunci cand am avut nevoie de intelegere. Ochii tai blanzi au devenit putin mai aspri cand a fost nevoie sa-mi invat lectia”, a mentionat artistul pe pagina lui de Facebook.

Totodata, el a continuat: „Puterea si dragostea ta m-au indrumat in viata si mi-au dat aripi pentru a-mi lua sa zbor. Astazi eu iti spun La Multi Ani! In fiecare zi sa ai pe fata doar zambet si bucurie. Cu noroc sa-ti fie viata plina, limpede ca dimineata, Sa ai parte de tot ce iti doreste inima: sanatate, dragoste si putere! La Multi ani, mamica mea! Mama ai cel mai dulce zambet, cei mai sinceri ochi, cea mai blanda voce, cea mai mandra privire, cea mai scumpa. Te iubim mama, astazi esti mandra de noi! Copii Igor, Alina, nopoteii Andreea, Alexandra, Dumitru”.

Cuciuc a postat si 2 imagini in care este prezent atat el, cat si mama lui, Vera.

Horoscop 18 august 2023. Din cauza geloziei, o zodie s-ar putea sa-si distruga relatia

„La multi ani”, „La multi ani, sunteti cea mai mandra femeie cu asa copii talentati! Va doresc sanatate multa si fericire in viitor”, „La multi ani minunati”, au scris mai multi fani de-ai interpretului in sectiunea de comentarii a postarii.

Igor Cuciuc este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica populara din Republica Moldova. 

Cu ce dieta si-a revenit Blake Lively spectaculos dupa fiecare sarcina?

Articole din aceeasi categorie