18.10.2024
Ce faci în weekendul 19-20 octombrie la Chișinău! Recomandările perfecte.md - FOTO

Evenimente variate care îmbină muzica și distracția te așteaptă în această săptămână. De la maratoane, până la expoziții pline de istorie, orașul te invită să te bucuri de momente unice alături de cei dragi. 

Suburban Eco Trail

SUBURBAN ECO TRAIL

SUBURBAN ECO TRAIL este alegerea perfectă pentru a combina alergatul și admirarea peisajelor unice. În cadrul evenimentului se vor oferi trei distanțe la alegere: 5 kilometri, 10 și 15. La finiș, pe fiecare participant îl va aștepta binemeritata medalie personalizată, un pahar de vin și PASTA PARTY! Startul evenimentului va fi la complexul eco-turistic „Colina Verde”, la doar 7 kilometri de Chișinău. Înregistrarea se poate face până la 18 octombrie. Startul maratonului este pe 19 octombrie la ora 09:00.

A fost afectată Angela Botgros de depresia postnatală? „Asta este o bucurie enormă, dar...” - VIDEO

Festivalul – Concurs Internațional de muzică corală „A Ruginit Frunza din Vii”

Festivalul – Concurs Internațional de muzică corală „A Ruginit Frunza din Vii”

Asociaţia Muzical-Corală organizează cea de-a XVII-a ediție a celui mai frumos și așteptat eveniment al anului: Festivalul-Concurs Internațional de muzică corală „A Ruginit Frunza din VII”. În cadrul festivalului se vor desfășura mai multe concerte: 19 octombrie - Muzică Națională, Palatul Republicii, începutul la ora 18:00; 20 octombrie – Gala Laureaților - Sala cu Orgă, ora 18:00. În acest an, la festival vor participa în jur la 30 de formații corale din Republica Moldova, Letonia, Ucraina și România.

Parcul Giganților 

Parcul Giganților

Pentru prima dată în Moldova! Un parc de distracții unic, analogii căruia nu există în lume. De pe 5 octombrie și până pe 11 noiembrie, giganții din legende prind viață cu ajutorul tehnologiei animatronice, în „Parcul Giganților”, la Moldexpo.

TOP 15! Care sunt cele mai populare piese ascultate de moldoveni pe YouTube, în ultima săptămână - VIDEO

Filmul „Povești moldovenești”

Povești moldovenești | CineplexMD

Cinci povești pline de surprize și emoții, care te poartă prin aventuri fantastice și momente neașteptate. De la călătorii magice și ciocniri culturale la întâlniri ciudate și lecții de viață, acest bloc de scurtmetraje îți va arăta Moldova cum nu ai mai văzut-o.

Filmul poate fi văzut atât pe 19, cât și pe 20 octombrie, la Cineplex Loteanu, dar și Cineplex Mall.

Expoziția Muzeului Regiei Transport Electric Chișinău 

Expozitia muzeului Regiei Transport Electric Chișinău

Atât sâmbătă, cât și duminică, între 09:00 și 16:00, interiorul muzeului va găzdui o expoziție fotografică ce ilustrează istoria tramvaielor cu tracțiune de cai, tramvaielor electrice și a celor 7 modele de troleibuz care au circulat și circulă in Chișinău, iar în ograda acestuia vizitatorii pot admira primul tramvai tras de cai din capitală.

A asistat Corneliu Botgros la nașterea fiicei sale? Ce a dezvăluit instrumentistul - VIDEO

Comorile trecutului 

Comorile trecutului

Expoziţia reunește cele mai relevante obiecte realizate din aur și argint, provenite de pe teritoriul Republicii Moldova. Expoziția poate fi văzută pe 19 și 20 octombrie, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, de la 10:00 și până la 18:00.

O cerere în căsătorie ca în filme! Leo Ciobu a spus „Da” în Statele Unite ale Americii: „Sunt în șoc până acum” - VIDEO

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie