26.06.2023
Bunicul Marinelei Bezer a implinit 76 de ani! Iata cum a fost felicitat de intreaga familie - FOTO

La cea de-a 76-a aniversare, bunicul bloggeritelor Marinela si Nicoleta Bezer, era in culmea fericirii si totul datorita faptului ca a fost vizitat si felicitat de cele mai apropiate persoane din viata lui.

Pe pagina sa de Instagram, Marina a publicat cateva fotografii pe care le-a facut, aflandu-se in vizita la bunicul ei.

„Am sarbatorit a 76-a aniversare a bunicului meu, care a fost pe 22 iunie”, a mentionat Marina Bezer in descrierea unei fotografii in care bunicul ei tine in maini un tort.

„Ascultatorii acestei piese de pe Spotify sunt in mare parte din Statele Unite ale Amercii”! Trupa Lemonique - tot mai sus - VIDEO

„He is truly a special man, just like the day he was born”, in traducere din engleza: „Este intr-adevar un om special, la fel ca in ziua in care s-a nascut”, a adaugat creatorea de continut.

De asemenea, sora Marinelei, Nicoleta, a publicat si ea cateva imagini din curtea in care si-a petrecut adesea timpul in copilarie.

Corneliu Botgros si Ion Paladi - nasii bogatasii! Artistii, alaturi de sotiile lor au cununat-o pe interpreta Cristina Spatar. Vezi ce tinute spectaculoase au purtat cele doua cupluri - FOTO

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Vedetele, in nuante de perle! Vezi cat de greu a fost pentru Corneliu Botgros, Ibrahimov, dar si alte persoane cunoscute de la noi sa-si aleaga tinuta potrivita: „Ne-a cam dat batai de cap ProTV-ul” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie