26.06.2023
Vedetele, in nuante de perle! Vezi cat de greu a fost pentru Corneliu Botgros, Ibrahimov, dar si alte persoane cunoscute de la noi sa-si aleaga tinuta potrivita: „Ne-a cam dat batai de cap ProTV-ul” - VIDEO

Vedetele au stralucit la propriu in cele mai spectaculoase tinute, la evenimentul organizat de perfecte.md, in cea mai lunga zi din an. Care a fost dress code-ul evenimentului, dar si ce au vedetele in genti, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Cocktail in nuante de perla. Acesta a fost dress code-ul evenimentului organizat de perfecte.md, in care au sarbatorit solstitiul de vara alaturi de cei mai dragi prieteni.

„Eu astazi am ales sa port o tinuta de la Nicole Storm, pentru ca fetele au mai multe tinute in nuantele perlelor. E o rochie simpla care are accente care imi plac foarte mult”, a spus Vlada Mardari, prezentatoare ProTV.

Nu-ti poti lua ochii de la ei! Roman Burlaca si Gabriella Damir - mai indragostiti ca niciodata - FOTO
„Ne-a cam dat batai de cap ProTV-ul cu nuante de perla”, a mentionat Corina Guzun, specialist in micropigmentare.
„In magazine chiar nu gasesti nuante de perla”, a explicat Olga Beznos, specialist in micropigmentare.

„Eu am avut o bataie de cap, atatea haine am, ca m-am pierdut”, a spus Tatiana Heghea, interpreta.
„Am citit acel mesaj si zic wow. Este o tinuta creata de o buna croitoreasa”, a marturisit Violeta Botezatu, interpreta.

„O rochie alba nu este prea complicat sa alegi. Am imbracat-o, mi s-a parut foarte potrivita”, a mentionat Laurentia Coptilet, interpreta.

Sunt in culmea fericirii! Daniela Cheltuitor si sotul sau au aflat sexul viitorului copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat bloggerita - FOTO/VIDEO

„Cand am primit invitatia cu dress code-ul, am zis ca acesta este pentru mine, eu doar in culoarea perlei ma imbrac”, a spus Olga Tapordei, expert personal branding.

„Nu a fost greu, vara e un stil mai minimalistic, culoarea alba e potrivita”, a spus Corneliu Botgros, instrumentist „Orchestra Lautarii”.

„Am ales fusta in nuanta de perla, care imi evidentiaza burtica”, a explicat Adriana Lucci, femeie de afacere.
„Nu a fost greu, am aflat sexul copilului in rochita asta”, a marturisit Eliza Popa, blogger.

Fashion stilista Xenia Bugneac a mentionat ca dress code-ul evenimentului se potriveste perfect cu tendintele acestei veri.

„Albul este hitul acestei veri. Nu stiu de unde v-ati inspirat, dar mi-a placut ideea”, a explicat Xenia Bugneac, fashion stylist.

Cum obtinem bucle rezistente? Hair stylistul Victoria Colta stie secretul: „Daca am un par foarte fin, foarte subtire, la baza voi alege...” - VIDEO

Nu doar femeile au rascolit garderoba, dar si barbatii au avut batai de cap.

„Tinuta asta am pregatit-o timp de o saptamana, am schimbat patru tinute pana am gasit-o pe aceasta”, a relatat Ibrahimov, vlogger.
„Sunt culori foarte fine, pastelate si potrivite cu orice tip de eveniment”, a spus Adrian Lefter, model.

De asemenea, vedetele au fost provocate sa arate ce au in genti.

„Am dua stampile, cheia de la masina, telefonul si niste bani”, a marturisit Olga Tapordei, expert personal branding.

„Am telefonul, un teanc de chei, ca am masina, apartament si zece vile, un pix si un ruj rosu, o masinica si multi bani”, a dezvaluit Tatiana Heghea, interpreta.

„Am bani, carduri, power banck si pasaport”, a spus Ibrahimov, vlogger.

Evenimentul monden a avut loc la Queen Residence. Restaurantul si-a deschis portile dupa o renovare spectaculoasa, oferind un nou standard de frumusete si confort pentru oaspetii sai.

Articole din aceeasi categorie