25.06.2023
Corneliu Botgros si Ion Paladi - nasii bogatasii! Artistii, alaturi de sotiile lor au cununat-o pe interpreta Cristina Spatar. Vezi ce tinute spectaculoase au purtat cele doua cupluri - FOTO

Corneliu Botgros si Ion Paladi a devenit nasi si a publicat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii, chiar din ziua petrecerii. Nunta a fost una spectaculoasa, deoarece cei doi au fost nasii interpretei Cristina Spatar.

Sezonul nuntilor continua! Fiind destul de activ pe pagina sa de Facebook, Ion Paladi a publicat cateva imagini de la eveniment, cand au fost in calitate de nasi.

„Astazi petrecem in calitate de nasi la o nunta extraordinar de frumoasa! Casa de piatra”, a scris Ion Paladi, pe Facebook.

Pentru nunta finilor sai, atat Ion Paladi, cat si Corneliu Botgros impreuna cu sotiile lor au optat pentru niste tinute elegante si sobre. Interpretii au purtat cate un costum clasic cu pantaloni de culoare neagra, sacou si jacheta de aceeasi culoare, iar sotiile lor au optat pentru rochii de culoarea roz.

Nunta a fost una cu adevarat fastuoasa, cum rar iti este intalnit sa vezi! Cantareata Cristina Spatar s-a ocupat in detaliu de pregatiri, astfel ca si-a intampinat invitatii in cadrul unui local de lux.

Nasii au fost alesi pe masura, cum nici nu se putea altel. Angela Botgros, dirijorul orchestrei Lautarii de la Chisinau, Corneliu Botgros, si Ion Paladi si sotia acestuia, au stat foarte mandri alaturi de finii lor.

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante la varsta de 11 ani, cand isi insotea tatal la nunti.

Corneliu Botgros este instrumentist in Orchestra Lautarii si fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani.

Articole din aceeasi categorie