26.06.2023
„Ascultatorii acestei piese de pe Spotify sunt in mare parte din Statele Unite ale Amercii”! Trupa Lemonique - tot mai sus - VIDEO

Recent, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, trupa Lemonique a venit cu premiera noii sale piese „Dance with me”.

Mary Vegga a recunoscut ca ea impreuna cu Sergiu Ionas au scris versurile si muzica pentru „Dance with me”. 

Intrebata de unde a fost inspirata sa compuna versurile, Mary a raspuns: „Niciodata nu am avut asa ceva in viata. Eu cred ca atunci cand in relatie aveti ceva probleme trebuie sa te stradui. Nu trebuie sa spui: „La revedere”. Sergiu a scris piesa, aranjamentul. Intr-o seara mi-a aratat o mica bucatica”.

Lemonique a fost fondata in 2017, insa a devenit cunoscuta 2 ani mai tarziu, 2019, dupa ce trupa a participat la preselectiile concursului Eurovision. „La noi in Moldova Eurovisionul este cea mai mare scena cred ca, stii? Avem foarte multi fani in Moldova”, a povestit Mary Vegga.

La intrebarile: „Ce planuri aveti? Piesa asta o s-o faceti in romana?”, Sergiu a raspuns: „Da. Am incercat sa facem asa o proba”.

„Noi am trait vreo 2-3 ani in Statele Unite ale Americii si cred ca foarte mult ne-am inspirat de la muzica de acolo”, a recunoscut solista, dupa care Sergiu a a adaugat: „Ascultatorii acestei piese de pe Spotify sunt in mare parte din Statele Unite ale Amercii. Azi am privit statistica. Avem deja peste 10 mii de ascultari. Piesa este peste tot”.

Cei de la Lemonique au un stil de viata foarte activ, astfel, ei reusesc sa isi faca aparitia la diferite evenimente, dar si sa lanseaze piese, atat in mediul online, cat si la radio.

Articole din aceeasi categorie