02.09.2022
Avril Lavigne si-a indeplinit visul! Ce a reusit sa obtina vedeta: „Inca nu pot sa cred. N-as fi crezut niciodata ca as putea avea propria mea ...” - FOTO

Visul lui Avril Lavigne a devenit realitate! Idolul adolescentilor din anii 2000 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. In cinstea acestui lucru, a avut loc un intreg eveniment. Logodnicul ei Derek Ryan Smith si prietenii Machine Gun Kelly, Joel Madden sa o sustina pe cantareata.

Transformare radicala! Iata cum arata bloggerita Valeria Lungu in copilarie si cat de mult s-a schimbat - VIDEO

„A obtine o stea pe Walk of Fame a fost visul meu. Inca nu pot sa cred. N-as fi crezut niciodata ca as putea avea propria mea stea aici. Sunt recunoscatoare si fericita ca inca fac muzica.”, a impartasit Avril Lavigne reporterilor de la site-ul Fox News.

Apropo, acum in viata lui Avril Lavigne a inceput o noua etapa. In aceasta primavara, iubitul ei Derek Ryan i-a propus cantaretei sa fie sotia lui si, desigur, ea a fost de acord.

Toate 3 au fost spectaculoase! Vezi ce tinute deosebit de frumoase au purtat Olga Blanc, Tany Vander si Viorela Dimici la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati - FOTO/VIDEO

In timpul cererii in casatorie, logodnicul vedetei a ingenuncheat si i-a oferit un inel de lux acesteia chiar in fata Turnului Eiffel din Paris.

Avril Lavigne este o cantareata, actrita si textiera canadiana, nominalizata de opt ori la Premiile Grammy si castigatoare a sapte distinctii Juno. Lavigne este una dintre cele mai importante personalitati ale muzicii pop-rock actuale, compozitiile sale adresandu-se, in general, adolescentilor.

Nunta rupta dintr-un basm, la castelul familiei Stati! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Momentul in care mireasa este condusa spre altar de catre tatal ei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie